mynewspapers.net

Olika frisyrer för tonåringarFör många tonåringar är möjligheten att bo fashionabla med deras kläder val och frisyr livsviktigt. Om en tonåring är en pojke eller flicka, och har hår som är lång, finns kort eller något däremellan, det ingen brist på snygga frisyrer att välja mellan att matcha deras personliga mojo.

Flicka kort stilar

Medan att ha kort hår kan verka som det begränsar alternativen för styling en frisyr, har flickor som har kort hår fortfarande gott om alternativ. Bangs, antingen rakt eller sida-sopas, kan ändra utseendet på en klippa. En enkel bob skära på en flicka kan användas för att rama in ansiktet. För en mer äventyrlig titt, kan en flicka ha en vild cut, som är utformade för att titta avsiktligt rufsig.

Flicka medellång format

En medellång längd skära på en flicka funktioner hår som sträcker sig ner över huvudet, men omfattar inte väl ner på baksidan. En tjej med lockigt eller vågigt hår, eller tillgång till papiljotter, kan skapa ett elegant utseende genom att helt enkelt att upprätthålla en medellång längd skära och låta lockarna ger stil och kroppen. Layered frisyrer, skär med en rakkniv, kan skapa ett modernt utseende för en flicka.

Flicka lång stilar

Långt hår ger de flesta håret att anpassa deras utseende med en tjej, men kräver också de flesta mängden underhåll för att hålla den ren och ser hur snittet är avsedd. Långt hår är ofta utformade för att justera rakhet håret, antingen med en vågig titt och räta ut det eller att lägga till kroppen naturligt rakt hår. Långt hår klipps ofta till olika längder, vilket möjliggör flätor och knop att bildas som skapar unika ser ut.

Pojke kort stilar

De flesta män upprätthålla någon form av kort hår stil, men inom kort delmängden finns ett brett utbud av stilar. En grundläggande buzz cut är enklast att skapa, med ett par clippers kör över huvudet och skär allt hår till en längd. Andra stilar kräver korta sidor med något mer hår på toppen, vanligen bärs med håret spetsade eller skjuts framåt.

Pojke lång stilar

Längre hår styles blir allt populärare bland pojkar. Mitten av längd frisyrer funktionen ser ut som fransar eller vågigt hår, medan långt hår som når ner utanför axeln är utforma av val för vissa tonåringar, inklusive de i heavy metal musikscenen. Längre hår klipps ofta på ett sätt som kräver en hel del styling varje dag, till exempel Mohawk, där håret i centrum av huvudet lämnas långa och spetsiga med gel eller vax.