mynewspapers.net

Olika frisyr för balding män

Olika frisyr för balding män


Håravfall kan ha en dramatisk effekt på en människa själv förtroende. Ankomsten av en skallig patch eller vikande hårfäste kan orsaka djupa känslomässiga lidande, men sätt finns för att förbättra utseendet på gallring hår genom att ändra formatmallen. Det är sällan en bra idé att försöka bevara en frisyr som inte längre fungerar med tunnare hår och en oklok combover kommer ofta dra mer uppmärksamhet på problemet. Här är några frisyrer som hjälper män skallig graciöst och stilfullt.

Vikande hårfäste

Hår runt templen är ofta de första att gå. När sidorna av hårfästet har sjunkit undan, är lämnar dig med en triangel av hår i form av en stor widow's topp det oklokt att försöka kompensera genom att sprida håret i mitten på balding områden. I stället får ett finger-längd snitt, runt en tum lång, hela huvudet och hålla sidorna kort för att behålla balansen. Lämnar håret stökigt och undvika produkt som ger en wet look. Denna stil är för närvarande bärs av Jude Law.

Tunt hår

Vissa män upplever ingen förändring i hårfästet men lider en gallring över hela hårbotten. Detta kommer att lämna håret som visas nästan genomskinligt när ljuset lyser på den. För att bekämpa detta, har håret lager och kamma fram det utan en del. Inte kamma det tillbaka som som endast kommer att accentuera gallring utseende eftersom det gör att mer ljus att resa genom håret. Prince William lider av denna typ av håravfall.

Bald korrigeringsfil

Många män förlorat sitt hår från en patch på kronan av huvudet. I det här fallet växer håret runt en tum i längd men hålla håret runt kronan längre att maskera det kala området. Detta fungerar särskilt bra med lockigt hår som volymen fungerar bra för att dölja skillnaden i längd. Alternativt hålla håret extremt kort, i form av Zinedine Zidane.

Lite kvar

Om ditt håravfall har nått ett stadium där du är kvar med ingenting annat än en ring av hår runt sidan av huvudet är det bäst att hålla resterande håret så kort som möjligt. Valfri längd kommer bara fästa uppmärksamhet på det kala området och en nära buzz cut är överlägset den bästa och mest fashionabla alternativet. Artister som Bruce Willis och Andre Agassi har behandlat deras håravfall på detta sätt.