mynewspapers.net

Oil Drilling spel

Oil Drilling spel


Borrning efter olja har drömmen av prospektörer som har jagat för det svårfångade ämnet och för företag vilket pris det som deras mest värdefulla handelsvara. Spänning och upphetsning av oljeindustrin har funnit sin väg in i några spel genom åren, alla med sitt eget sätt att bedriva spelare aspekterna av den olje-affären.

King olja

I kung olja från Milton Bradley köpa spelarna olika oljefält där de borra. En serie av roterande diskar i spelplanen ändra position där oljekällor kommer att producera vinster. Styrelsen återställs innan varje spel. Spelare sedan köpa fastigheten som de kommer att borra. Spelare som köper en hel del egendom har mer borrning område och mer chanser att slå det rika. Beroende på disk placeringar uppnå spelare varierande oljenivå. När de upptäcker fler brunnar tjäna de mer pengar. De kan också köra en pipeline till egenskapen för andra spelare för att suga upp några av sina rikedomar från sina egna oljekälla upptäckter. Detta gör dem slut på pengar snabbare vilket är målet som målet med spelet är att åka över de andra spelarna. Vinnaren, kung olja, är den sista spelaren står.

BP olje strejk

Ett företag i Skottland kallas Printabox är tillverkare av BP Offshore olja Strike i vilka spelare prospektering efter olja. De bygger också olja rigg strukturer och arbete att placera pipelines som skickar flytande rikedomar tillbaka till sina valda hem nationer. Spelet kan innehålla upp till fyra spelare som försöker dominera världen av den olje-affären. Fallgroparna i spelet kommer från risk-kort som kan inkludera fraser som "Rig skadade" eller "oljebältet saneringskostnader. Betala £0,6 miljoner "vilket gör det svårt för deltagarna att bli en topp tycoon.

Den olja blå

Det fanns några oro på Vertigo spel om intresset för en modern olja spelet på grund av dess fokus men efter BP oljeutsläpp dessa farhågor avtagit något. I spelet kommandot du en grupp oljearbetare som letar efter olja till havs med baser på olika öar. Du har blivit anlitad av ett företag som heter United olja av Oceanien och ditt jobb, förutom kör din besättning, ta hand om borrning verksamheten, säljer någon olja du hitta och gör det effektivt. Spelet spelas i realtid så du måste hålla ett öga på allt. Dina mest betrodda delar av oljeborrning utrustning är groundwells eftersom de inte bryta och du inte behöver bekymra dig om dem så mycket. Du kan använda andra maskiner som Lyftkranar och borra riggar men de behöver mer uppmärksamhet. Titta på allt är dock del av spelets UPPVAKTANDE.

Översvallande person

Översvallande person kom ut 1940 som en produkt från Carrom företag och ritades av en man vid namn Charles U. Deaton. Det kan innehålla upp till fyra spelare och är en föregångare till King olja, som delar vissa gemensamma drag. Styrelsen för spelet är faktiskt en låda och det är saker kallas distanser som när skakas flytta runt och göra det unpredicatble där oljan kommer att slås, precis som diskar i kung olja. Också som dess spelet ättling du förvärva fastigheter och borra efter olja att samla rikedomar. Till skillnad från kung olja, men som kräver andra spelare att gå bröt för dig att vinna, i översvallande person först spelaren att nå en miljon dollar kan hävda seger.