mynewspapers.net

Officiella militära vårda soldater lista paket

Officiella militära vårda soldater lista paket


Skicka officiella vård paket till distribuerade soldater är det bästa sättet att visa att du bryr dig om offer de gör. För att göra ett paket officiella, måste du skicka det via en officiell organisation som USO eller en ideell organisation som är specialiserad på vård paket. En vård paket kan fyllas med allt från icke-lättfördärvliga livsmedel till personlig hygienartiklar till roliga nyhet objekt som påminna om soldater i ett hem. Detta ger dem fysiska och känslomässiga komfort, ökar deras moral och håller dem optimistisk för deras återvändande.

Via USO

Officiella militära vårda soldater lista paket


USO körs ett program som heter Operation USO hand paketet. Detta är det snabbaste och enklaste sättet att skicka en officiell vård paket till distribuerade soldater. Du behöver inte köpa något för paket - en donation på £16 till USO är alla måste du ge och ett paket skickas automatiskt till en distribuerad soldat. Det av varje vård paket värdet är ca £48. USO vård paketet poster köps direkt från eller donerats av tillverkare.

Via icke-vinst

Officiella militära vårda soldater lista paket


Det finns många icke vinst som ger listor och processen för att skicka vård paket till anonyma soldater. Några av dessa grupper är Operation tacksamhet, någon soldat Inc., armén hustru nätverk och ge-till-soldater.

Bokstäver

Officiella militära vårda soldater lista paket


Enligt AnySoldier Inc. är bokstäverna soldaternas mest önskade objekt. Bara att veta att man funderar på om dem och veta att någon tog sig tid att skriva till dem att tacka dem för deras tjänst är present nog. De flesta soldater kan inte packa vad de skickas när det är dags att gå vidare i ett uppdrag, men bokstäverna kan placeras i fickor och väger nästan ingenting.

Funktionella produkter

Officiella militära vårda soldater lista paket


Om du vill skicka något konkret, skicka funktionella föremål som personliga hygienartiklar. Packa våtservetter, antiperspirant, strumpor, vita T-shirts, underkläder, fot pulver, mul deodoriser, munvatten och andra personliga hygienartiklar. Många soldater har gjorts tillgängliga för platser som har inget rinnande vatten, vilket innebär att ingen dusch och ingen tvätt.

Beanie Babies och godis

Officiella militära vårda soldater lista paket


Ja, Beanie Babies är bra att skicka eftersom soldaterna ge dem till barn i de länder där de har distribuerats. Operation tacksamhet fungerar Beanie Babies projektet inte bara för att ge barnen leksaker men för att få information. Soldaterna ger plysch djur till dem, och barnen samarbeta och säg soldaterna var IED: s är.

Symboliska mynt av hem och snacks

Skicka bilder, vykort, nyckelringar och andra små token påminna soldater hem. Små föremål som ryms i en jackficka är bäst, särskilt för dem som bor i tält med begränsat utrymme. Skicka massor av snacks. Under distributionen har många soldater att äta MREs (måltider redo att äta) och missar mat hemifrån. Snacks som du kan skicka inkluderar: granola barer, pretzels, chips, makt barer, små flingpaket, energi barer från hälsokostbutiker, frukt snacks och andra små, icke ömtåliga objekt som kan vara toted runt lätt.

Vad man inte ska skicka

Skicka inte något som är för värdefull eftersom paket kan få förlorade eller skadade. Också, kolla med posten att ta reda på vad du är juridiskt tillåtet att skicka. Vissa länder accepterar till exempel inte griskött. Kolla med amerikanska tull- och FDA innan du skickar matvaror som du har några frågor.