mynewspapers.net

Office tävling idéerOffice tävlingar är ett kreativt sätt att engagera och uppmuntra anställda i ett företag. Det kan finnas många skäl varför ett kontor skulle vilja genomföra office tävlingar. Företaget kan först ha det vill nå säljmål. Dessutom kan företagsledare bygga office moral och anda. Med lite fantasi och kreativitet, kan du planera office tävlingar som uppfyller de mål du sätter.

Holiday Decorating Contest

Holiday utsmyckning tävlingar är ett utmärkt sätt att bygga laget moral och anda. Plan en tävling om vilken medarbetare kan dekorera sina kontor, skåp eller skrivbord i de mest kreativa sätt. Välj en panel av domare så att en person inte är ansvarig för beslutet. Välj allmänna helgdagar som juli fjärde Thanksgiving. Ställ in grundregler som den maximala mängden pengar som kan användas eller gränser inom vilka anställda kan placera dekorationer. Arbeta med manager eller ägare av företaget till en värdig belöning som en betald halv-dag ledigheten eller ett presentkort till en lokal restaurang. Ställa in en stark belöning kommer att uppmuntra många att delta och också kommer att bygga mer laganda.

Försäljning mål tävling

Ange fyra försäljningsmål som ditt team eller chefer skulle vilja möta i en viss tidsperiod. Denna tidsperiod kan vara en vecka eller en månad. Ange tre nivåer av säljmål i olika steg som varje person i ditt kontor måste uppfylla. För varje nivå av försäljningen träffade, skulle försäljare som få ett öre för att nå detta mål. Till exempel den första nivån av försäljningen skulle kunna vara att nå £650 och den personen skulle tjäna ett öre. Den andra nivån kan vara försäljning mål är att £3.250 och tjäna två pennies. Den tredje nivån kan behöva nå £5,200 och tjäna tre pennies. I slutet av tävlingen samla tid, anställda och de pennies som de har tjänat. Ha en fisk skål fylld med vatten med ett snapsglas placeras på undersidan. Har varje anställd försök släppa sina slantar till fishbowl att få öre i shot glas. Den som får de flesta pennies i snapsglas vinner ett pris. Om det är oavgjort, har en avrinning. Ge de två bundna anställda två slantar att försöka komma in i snapsglas. Hålla spelet igång tills en medarbetare blir mer slantar i shot glas. Belöna den vinnande medarbetaren med ett lämpligt pris som passar i ditt företags budget. Tycker om givande tvåa med en lämplig andrapris.

Välgörenhet eller gemenskapens tävling

Om du vill ha ditt kontor bedriver gemenskapen eller ditt kontor är att anta en välgörenhetsorganisation, överväga att ha en välgörenhet tävling. Inte bara att dina anställda har roligt i utmaningen, men gemenskapen kommer att gynnas av din generositet, och ditt företag kan tjäna positiv press för sina ansträngningar. En promenad-och-kör-en-het är oftast ett populärt sätt att öka office anda. Belöna den medarbetare som blir de mest donationerna eller löften för körningen med ett pris som anstår ansträngningen--kanske en platta eller en betalt dag bort.

Allmänna Tips för Office tävlingar

Se till att du ger anställda en chans att ge input på mål eller belöningar för att vinna. Du kan också vara realistiska om de mål du sätter upp för ditt lag. Om målen är ouppnåeliga, dina anställda kan bli frustrerad och kommer att vara ointresserad av dina spel. Planerar att erkänna vinnare i slutet av tävlingen genom att publicera ett meddelande om att medarbetarens prestation på företaget skylten eller i lunchrummet.