mynewspapers.net

Offentligt anförande ämnen för barnMånga människor ryser vid tanken på att få upp inför människor och delta i offentliga tal. Tala inför publik är inte populär med alla, är det viktigt för barn att ha offentliga tal upplevelse. Genom att praktisera denna färdighet med sina elever tidigt, kan lärare öka sannolikheten för att deras elever kommer att växa och bli behöriga offentlig talare. När du väljer offentliga tal ämnen för barn, överväga deras intressen och passioner att se till att de har möjlighet att tala om något som de bryr sig om.

Skräpmat

Många skyller skräpmat för epidemin av fetma. I vissa områden, nya skatter som uttaxeras och varningsetiketter som införts i ett försök att avskräcka föräldrar och barn från hänge oss åt dessa ohälsosamt livsmedel. Låt dina elever att invägning på detta ämne genom att be dem att ge en presentation där de diskuterar deras skräp matvanor och vad de anser bör göras för att förhindra vård-skada till följd av över överseende.

Skoluniformer

Barnen har ett eget intresse i ämnet av skoluniformer. Många avskyr tanken på påtagning dessa standardiserade duds, medan andra erkänna fördelarna för en sådan strategi. Instruera dina elever att komponera ett övertygande tal där de diskuterar sina känslor om common school klädkod praxis.

Våld i Media

Vissa hävdar att våld i filmer, TV-program och TV-spel har lett till en ökning av skolvåld och kämpar bland ungdomar. Ge eleverna tillfälle att förklara huruvida de ser förekomsten av våld i media som ett problem. Be eleverna att lägga fram sina argument till klassen och försök att gunga andra för att komma överens med sina ståndpunkter.

Behandlingen

Föräldrar och lärare uppmuntra barn att engagera sig i behandlingen som ett sätt att lära och förbättra läs-och skrivkunnighet. Låt varje elev förklara hans utsikt över läsa som ett tidsfördriv, diskuterar vad han anser om vana, vad han tycker om behandlingen och om han anser att uppgiften är fördelaktig för unga elever.

Familjen samhörighet verksamhet

I dagens hektiska samhälle inte många familjer att ta tid från deras hektisk dag till familjen samhörighet verksamhet. Be eleverna att presentera i ett tal vad de tycker är kul med sina familjemedlemmar. Studenter kan förklara hur ofta de umgås med sin familj, vad de gör för att göra tid för familjen och hur familjen samhörighet tid gynnar deras familj. Inte bara får studenterna värdefull tala inför publik verksamhet, men de får också idéer om vad de kan göra att ha kul med sin familj.