mynewspapers.net

Odlade sten Installationsinstruktioner

Odlade sten Installationsinstruktioner


Odlade sten är en av människan, fanér sten produkt. Gjutna i en form och gjorde att likna ett brett utbud av naturlig sten färger och texturer, odlade sten är en fjärdedel tjockleken på natursten. Tack vare sin lätta vikt och användbarhet är materialet ett utmärkt alternativ för gör-det-självare.

Instruktioner

• Förbered ytan installation. Nivå och installera en gråta avdragare. En gråta avdragare är en metall enhet installerad under den första kursen i sten som möjliggör tömning eller "gråt" fukt eller vatten från stenen. Följ tillverkarens anvisningar för korrekt installation av gråt avdragare enheten.

• Installera en tillfällig 2-gånger-4 start band där du vill installera den första kursen i odlade sten. Du kommer att använda denna 2-gånger-4 start remsa för att stödja den första raden av sten. Placera den 2-gånger-4 band på marken, ta bort jord eller shimsa pussla för att nivå det.

• Börja den första kursen minst 2 inches ovanför betong eller trottoaren och 4 inches ovanför-klass, som är det horisontella jord eller smuts området nedanför väggen. Använda en krampa hammare med varmförzinkad klammer för att installera tung konstruktion papper som en fukt - och väderbeständig barriär. Installera papperet över hela ytan där du installerar odlade stenen. Överlappa pappret minst 2 inches på horisontella fogar, som är områden där papperet överlappar, och 4 inches på vertikala fogar. Överlappning i och utanför hörnen minst 16 inches.

• Installera den metall lister. Metall lister liknar "hönsnät," även kallad "mesh". Det tillåter murbruk att följa muren och är en absolut nödvändig del av odlade sten installation. Fästa lister med galvaniserad spik eller klammer som penetrerar dubbarna minst 1 3/8 tum. Kontrollera att de räfflade kopparna ribba vänds uppåt--detta kommer att säkerställa att den mortel eller "lera" kommer att följa ribba. Fästa lister varje 6 inches till utformningen. Överlappa lister minst 2 inches vertikalt och 1 tum horisontellt. Wrap hörnen med ribba minst 16 inches och bifoga till inramning.

• Tillämpa ett "scratch coat" eller tunn bädd av murbruk på ribba. Använd tillräckligt tryck för att tvinga mortel till ribba. Scratch pälsen skall vara 1/2 - till 3/4-tums tjock. Rake scratch pälsen för att skapa en grov yta som du kommer band odlade stenen. Hinna repa päls att bota innan du fortsätter anläggningsfasen.

• Sortera odlade sten bitar. Räkna ut hur bitarna att passa ihop. Lägga dem på marken och pussla ihop dem som ett pussel. Blanda olika former, färger och storlekar från olika lådor att säkerställa en lämplig blandning av stenen. Placera små bitar bredvid stora och grova bredvid slät att säkerställa en lämplig blandning av storlek och konsistens. Överväga trim och extra tillbehör i din layout. Lägg ut det odlade sten modulära komponent systemet. Modulsystem är bitar som passar ihop som avsevärt minska kroppsarbete med odlade sten installation.

• Blandning typ "n" murbruk i en skottkärra. Torra mix mortel först, Lägg sedan till pigment till färgton mortel. Långsamt tillsätt vatten och blanda väl tills murbruket är fast och fungerande. Se tillverkarens installationsanvisningar för ytterligare information om murbruk konsistens.

• Börja installationen. Installera bitar antingen med en 1/2-tums mortel gemensamma eller åtsittande bitar utan murbruk. Murbruk installation är den vanligaste installationsteknik. Kontrollera tillverkarens specifikationer för särskilda installationskrav. Företag tillverkar modulsystem som är tight-set, således kräver inte stökigt murbruk lederna.

• Applicera murbruk på baksidan av varje enskilt köttstycke eller installera bitar på en 3/4-tums tjock mortel säng på scratch kusten. Bered inte mer än 5 kvadratfot av installationen mortel säng. Börja installationen i hörnen, svindlande hörnet bitar som du fortsätter upp på väggen. Först installera platt delar runt fönster och dörrar. Fortsätta genom att fylla i de platta bitar angränsande hörnen, dörrar och fönster. Fyll i huvudområdet området med platta bitar.

• Om du installerar stenen med murbruk lederna, tryck på varje bit på plats och pressa extra murbruk av lederna. Strike mortel från ytan efter det har torkat. I varmt och torrt väder, wet stenen innan installationen för att säkerställa en korrekt bond. Fukta scratch kappa substrat också. Installera inte odlade stenen i extremt kallt väder.