mynewspapers.net

Ocean hantverk med återvunnet materialHavet är en mystisk och spännande plats för barn och vuxna lika. Tyvärr, jordens vatten är ofta förorenade med återvinningsbart material som hamnar i haven och på stränder runt om i världen. Att minska vattenföroreningar på ett roligt sätt genom firar, återskapa och utforska underverk av havet på ett miljövänligt sätt med ocean hantverk som använda återvinningsbara material.

Ocean Motion flaska

Ocean motion flaskor är ett roligt och pedagogiskt hantverk för barn att lära sig om effekterna av vågor i havet. För detta hantverk, behöver du en ren, klar plast läsk flaska, vatten, vegetabilisk olja, sand, små snäckskal och blå karamellfärg. Häll en handfull eller två av sand i flaskan. Fyll läsk flaska ca 2/3 av vägen med vatten och tillsätt en droppe eller två av blått färgämne i flaskan att stänga vattnet blå. Lägga till små snäckskal i flaskan. Häll olja i flaskan tills den är nästan full, lämna några inches utrymme på toppen av flaskan. Cap flaskan, slår på sin sida, och titta på hur vågorna rör sig fram och tillbaka, plaskade runt skalen och rör upp sand från botten.

Skokartong Beachscape

Istället för att kasta bort gamla, kartong skokartonger eller hålla dem för lagring, Använd skokartonger för att göra dioramor och beachscapes. Måla insidan av skokartongen med blå och vita färgen att likna himmel och moln. Skär en bit blå konstruktion papper i halv, och använda sax för att klippa en kurvig eller spetsiga mönster längs toppen av hälften. Limma i botten av lådan att havets vågor i bakgrunden. Sitta i lådan på sin sida i lock, att skapa en grunt innehavaren, och fyll med ett lager av sand. Fyll lådan med snäckskal, miniatyr solstolar och parasoller, plast fisk skål tillbehör eller andra småsaker att återskapa en småskalig, 3D-stranden miljö.

Papier Mache hajar

När tidningar stapla upp, använda dem för att skapa papier mache ocean hantverk. Skapa en enkel pasta genom att blanda mjöl och vatten tillsammans för att uppnå en konsistens som liknar skolan lim. Deformationszoner fram, böja och vik några ark av tidningen löst likna en oval eller fotboll form, tejpning veck och tidningen bitar tillsammans, om det behövs. Nästa, klipp ut en stor och fyra små trianglar från en gammal skokartong eller andra bit kartong. Skär en liten skåra i toppen av den ovala formen och placera den nedre kanten av den stora triangeln inuti skåran att bilda den fin, limning eller forma på plats. Göra slitsar och placera de återstående fyra trianglarna på sidorna och svansen slutet av ovala, bildar bröstfenor och fiskens svans. Nu, doppa remsor av tidningen i pasta, och täcka hela shark kroppen, något skiktning och överlappande remsor. Låt torka över natten, och sedan måla skulptur för att likna en haj med vita, grå och svart färg. Skär ut en liten "V" form i munnen slutet av hajen och limma hajtänder, skal, eller liten kartong trianglar uppdelade den utstansade delen bildar den hajtänder.

Sea glas mosaik

Montera olika färgade glasflaskor i en tjock örngott och säck, och använda en hammare försiktigt bryta glas i små bitar. Iklädd tjocka handskar, ta bort trasiga bitar från säcken och placera i en grund skål eller fat. Klipp ut den nedre panelen av en gammal skokartong. Noggrant ordna glas bitar på den kartong fyrkanten till skapa en ocean porträtt, seashell design eller marina livet bild. Limma bitarna på kartong, och Visa i en bred ram eller shadowbox.