mynewspapers.net

OBH Nordica juicepress instruktioner

OBH Nordica juicepress instruktioner


OBH Nordica juicepress är en tunga juicer som snabbt och tyst utvinner saften ur hela frukter och grönsaker att göra läckra, näringsrik juice. Med bara en liten mängd av preparatet, kan du förbereda hälsosam juice från en mängd olika färska råvaror.

Montera Juicer

Passar filtret skål till toppen av juicer basen och fäst filter korg i filtret skål. Ange juicer locket över filtret skål. När dessa delar är korrekt justerade, höja låsa armen över juicer omslaget att låsa alla delar på plats. Placera mat pådrivaren i ränna på juicer omslaget. Skjut fruktköttsbehållare under juicer locket på ena änden och skjut juice behållaren under juicer locket i andra änden (det finns ett pip på filtret skål som passar in i behållaren. juice).

Förbereda råvaror

Tvätta på produkten du vill juice. Det är inte nödvändigt att core, segment eller skala de flesta frukter och grönsaker att förbereda dem för pressning. Undantag omfattar frukter eller grönsaker som innehåller en sten grop i centrum. Skiva dessa frukter och ta bort gropen innan pressning. Dessutom skala alla citrusfrukter innan pressning. Frukter och grönsaker som juice väl inkluderar äpplen, morötter, selleri, apelsiner, gurka, vindruvor, päron och tomater. Använda frukter och grönsaker tillsammans för att göra en näringsrik juice med en trevlig sötma.

Juice på produkten

Kontrollera att juicepressen monteras korrekt och att behållaren juice är i position. Aktivera juicer och som hastigheten till låg eller hög, beroende på de produkter du kommer att pressning. Du kan växla mellan låg och hög för olika produkter. I allmänhet, saft tätare, hårdare frukter och grönsaker på hög, och lummiga, mjuka frukter och grönsaker på låg. Dra ut mat mataren och placera flera bitar av råvaror in i hålan. Långsamt pressa frukten genom juicer med mat mataren. Fortsätta göra juice dina beredda produkter på detta sätt tills allt har bearbetats. Inaktivera juicer och koppla ur den.

Städa upp

För bästa resultat, tvätta den juicer delar direkt efter användning. Demontera juicer, ta bort fruktköttsbehållare och töm den. Spara massa att använda till bakning och matlagning, om så önskas. Dra låsa armen av juicer locket och ta bort locket från basen. Kör juicepressen locket under varmt vatten för att ta bort allt skräp. Ta bort filter korg och placera den i diskhon. Lyft av filter korg och grundligt rengöra den med en borste och vatten. Efter sköljning alla juicer delar, hand tvätta dem eller placera dem i det översta racket av diskmaskin. Torka av den juicer bas med en fuktig trasa.