mynewspapers.net

Oavslutade källaren inredningsidéer

Oavslutade källaren inredningsidéer


Det kan vara svårt nog att dekorera en färdiga utrymme, än mindre en oavslutad. Du behöver inte låta uppgiften att inreda källaren oavslutade skrämma dig. Med lite tid och några billiga idéer kan du förvandla din oavslutade källare till en funktionell och trevlig yta i ditt hem.

Källaren i tak

De flesta källaren tak är gjorda med akustisk kakel och rutnät, brukar kallas "drop tak." De är vanliga eftersom de är lätta att manövrera runt värme och luft rör, balkar och rör. Släpp tak ger också en optimal medium för att dekorera. På grund av den porösa massan, kan du enkelt infoga stift i dem. Använd den här metoden till pin folie stjärnor brickor. Böj Gem runt nätet från att hänga ballonger, modell flygplan eller badbollar. Om taken är för låg i källaren att hänga något som dinglar mer än ett par inches, kan du ta bort brickor och måla dem. Gör en rutiga mönster eller färg bilder på dem. Du kan också måla sheetrock tak precis som lätt, om det är vad du har i din källare.

Väggar i källare

De idéer som du kan genomföra för att dekorera dina väggar i källare är nästan oändliga. Paint är din bästa vän när det gäller dessa block murar används i de flesta källare. Du behöver inte begränsa dig till den traditionella accent vägg och kompletterande färger. Du kan använda block och flera färger av färg för att skapa mönster. Du kan också använda en svart eller mörk färg och smal pensel att måla en pussel scen på en eller alla av väggarna. Måla olika delar olika färger eller, om du har en konstnärlig gåva, förvandla det till en enkel scen som passar ihop. Glöm inte att barns handavtryck göra stora dekorationer och ännu bättre minnen.

Tyst utrymme

Om buller verkar gripa från väggarna och under resten av ditt hem, kan du tona ner med ett par snabba lösningar. Bifoga stavar längs väggarna i din källare och hänga gardiner att matcha dina möbler. Använd massor av mattor område för att dämpa buller faktorer samt. Mysig mocka bean bag stolar och fuzzy dice slutet bord kommer att slutföra din lugna källaren utrymme.