mynewspapers.net

Oasis skum för blommor

Oasis skum för blommor


Oasis är registrerade varumärket för en blommig skum av Smithers-Oasis företagets produkter. Oasis blommig skum är ett medium används i blomsterarrangemang och utformad bitar. V.L. Smithers bytt florist industri när han skapade den vatten-absorberande produkten 1954. De klassiska Oasis tegel formen och oas fylld produkter säljs över hela världen.

Funktion

Smithers utformade blommor skum produkten att likna en blomma cellstruktur. Vatten suger i materialet med liten eller ingen läckage. Konsekvens av skum håller den tunna stammen av en daisy och tjocka stjälkar av blommor som gladiolus på plats i ett blomsterarrangemang. En vass kniv eller wire kan skära genom Oasis och florister skär bitar av Oasis att passa in i en behållare som en korg, fat eller skål och även något så litet som en fingerborg. De blöta skummet med vatten innan du sätter blommor i den. Vattnet håller alla blommor och gröna i ett arrangemang jämnt hydratiserade, enligt Oasis blommig hemsida.

Produkter

Oasis är i designer former för bröllop, evenemang och begravningar. Smithers-Oasis gör Oasis och Lomey bröllop och begravning försörjning. Bukett innehavare, pew klipp och bildade former för bröllop har Oasis stiftelser byggdes för enkel design och långvarig arrangemang. Former fyllda med Oasis för Kista sadel och spray ge en väl hydrerad grund för en begravning. Produkterna som aktiverar en blomsterdekoratör att göra blommig bitar timmar till dagar före en händelse.

Former

Oasis bildas i ringar och hjärtat former för dekorativa kransar att fylla med levande blommor och grönska. Oasis kommer i små omgångar, klassiska block, fotboll, mini deco halv-rundor, sfärer, kransar och barer. Smithers-Oasis företaget kombinerar styrofoam ark från Dow företaget med oas för ett skulptera medium att forma till monogram, team logotyper och andra specialiserade former. Skum är igenkännligt med varumärket oas inbäddad i produkten.