mynewspapers.net

Nyckfull funky sätt att dekorera gamla möbler

Nyckfull funky sätt att dekorera gamla möbler


Secondhandbutiker, loppmarknader och även enstaka garaget kan laddas med gamla möbler. Vad få människor inser är att gamla möbler kan göras igen nya. Om du älskar att måla, använda roligt hantverk leveranser eller arbeta på stora projekt, en bit av gamla möbler kan vara ett billigt köp som kan lägga en dekorativ utflytning till valfritt rum.

Stämplar och stenciler

Stämplar och stenciler är roliga att använda och finns i en mängd olika former, storlekar och stilar. Vad ser du går för, hittar du stämplar och stenciler att matcha. Dessa båtar är ett bra sätt att lägga till ett mönster över en stor bit av gamla möbler utan att oroa om att försöka få varje bild perfekt. Du kan tejpa stenciler på plats och snabbt fylla dem med färg. Nyckeln är att ta bort schablonen innan färgen torkar eller du kan förstöra designen. Frimärken är ännu snabbare eftersom du bara behöver att doppa dem i färg och tryck på dem på möbler. Du kan även skapa stämplar med objekt som du har liggande runt huset, till exempel skum jordnötter.

Målade väggmålningar

Det spelar ingen roll om du är en begåvad konstnär. Du kan göra en gammal byrå eller trä huvudgavel nyckfull med en målade väggmålning. Om du saknar artist touch, stick med enkla design, till exempel blommor eller stjärnor. Ett annat tips är att spåra en bild på möblerna och sedan fylla i med färg. Hursomhelst, det hjälper för att dra ut bilden på bit av möbler snarare än att försöka göra Muralmålningen freehand.

Mosaik

Mosaik är en funky sätt att täcka överdelen av förstörda möbler. Oavsett om det är en bordsskiva eller toppen av en byrå, erbjuda mosaik fullständig täckning. En random utsläppande av titlar, med ingen bild i åtanke, kan vara attraktiv, kommer att tar dig tid att dra ut en bild ge bättre resultat. Köpa en bit plywood i samma storlek som du arbetar på ytan. Detta gör att du kan rita ut mönstret och sedan placera brickorna på brädet. Du kan då placera murbruk på små portioner av möbler och överföring brickor från plywood och lägga dem på plats. Detta gör att du kan arbeta med projektet under en tid utan att förlora din plats. När objektet är klar, Lägg till ett överlack av murbruk att fylla i luckorna, torka av ytan för att ta bort överflödigt mortel och låt projektet torka.