mynewspapers.net

Nyckel formad kaka riktningar

Nyckel formad kaka riktningar


Att skapa en tårta formad som en nyckel är lättare än du kanske tror och gör ett bra komplement till en inflyttningsfest. Skapa tårtan med flera olika formade kakor med glasyr att täcka sömmarna. Använda guld eller silver mousserande socker kakan ett metalliskt utseende.

Instruktioner

• Placera 8-tums runda kakan längst till vänster på en lång tårta tallrik.

• Använd din sågtandad kniv för att skära den runda toppen av dina bröd kakor. Dessa används för att skapa den långa, smala delen av de viktigaste, så ta bort blasten kommer att göra dem ser mer ut som en lång tårta. Se till att kakor är samma tjocklek så att deras toppar är även när du placerar dem sida vid sida. Att placera kakorna i frysen i 30 minuter eller så kommer att göra dem mycket lättare att skära.

• Placera limpa kakor till höger om den rund kakan, an mot centrum höger sida av den rund kakan. Oroa dig inte fyrkantiga kanten av limpa kakan inte på sidan av den rund kakan. Glasyr kan du fylla i luckorna.

• Skär en av limpa kakor i hälften vertikalt så att du är kvar med en tårta som är hälften så länge som de andra två.

• Placera mindre limpa kakan vinkelrätt mot slutet av de två andra limpa kakorna. Denna kaka skapar upplåsning mekanismen av nyckeln. Hela kakan ska se ut en skeleton key.

• Frost kakan med tan florsocker om du vill skapa en guld nyckel eller grå glasyr om du vill ha en silver nyckel. Var noga med att använda överskott glasyr i områden där en kaka möter en till, så att det ser sömlös.

• Strö guld eller silver mousserande socker över hela kakan. Detta kommer att ge viktiga kakan ett metalliskt utseende. Du hittar mousserande socker i vissa livsmedelsbutiker, i bakning specialbutiker eller online.