mynewspapers.net

Nybörjar jobbNybörjar jobb kan vara mer än bara arbeta på en oljerigg eller borrning efter olja. Jobb som kräver liten eller ingen erfarenhet kan hittas i alla operationer av oljeindustrin. En person med endast en gymnasieexamen kan arbeta som en roughneck eller hjälparbetare, eller i köket som kock. Enligt Bureau of Labor Statistics har dessa positioner i genomsnitt varje timme börjar lön på £10.10 2010.

Nybörjar hjälparbetare

En hjälparbetare är en nybörjar jobb som kräver liten eller ingen erfarenhet att börja arbeta inom oljeindustrin. Denna ståndpunkt är där de flesta olja rigg arbetstagare börjar. Arbetsuppgifter och ansvar för en hjälparbetare varierar från oljerigg till oljerigg, men det finns vissa grundläggande uppgifter som alla roustabouts utföra. Roustabouts är i princip de allmänna arbetarna av borrning besättningen. De är skyldiga att hålla plattform eller oljeborrning däck rent av alla verktyg, gräva diken, montera komponenter i riggen, riva och upprättstående riggar på nya platser och utföra ett sortiment av andra allmänna arbets uppgifter. Det huvudsakliga syftet med en hjälparbetare är att göra allt som krävs för att tillåta borrning besättningen att koncentrera sig på bara borrning.

Nybörjar ledningen arbetare

Oljeindustrin har nybörjar arbetstillfällen på oil pipeline besättningarna. En pipe-liner arbetare gör allmänt underhåll på linjen, som att ta bort rost, måla pipeline och styckning penseln och överväxt från runt ledningen. En pipeline walker är en nybörjar arbetare som inspekterar raden för läckor, gör mindre reparationer och säkerställer det finns inga stora pipeline problem. Båda dessa positioner utförs i fältet och kräva att arbetstagaren vara hemifrån under långa perioder.

Nybörjar oljekälla tjänst operatörer Helper

En oljekälla tjänsteoperatör tårar ner oljeriggen och laddar den på en lastbil så riggen kan flyttas till nya platser. Oljekälla tjänsteoperatör också blandar cement, monterar pump tillbehör och hjälper det väl tjänsteoperatör blanda kemiska lösningar som används under borrning. Det här jobbet kräver ingen tidigare erfarenhet och kräver att arbetstagare att vara hemifrån under långa perioder av tid. Den person som utför detta arbete kommer också att behöva resa mycket.