mynewspapers.net

Nya pappa gåva idéer

Nya pappa gåva idéer


En ny mamma är inte den enda personen förtjänt av gåvor när ett barn föds; Du kan redskap många presentidéer bestämt mot fadern som uppmuntrar och fira den spännande nya utmaningen som han är på väg att genomföra.

Pappa-fokuserad blöjväskor

Medan många blöjväskor har en utpräglat feminina estetik, erbjuda många tillverkare nu toolbox-tema diapering kit som gör en humoristisk gåva.

Föräldraskap böcker

En överlevnadsguide för barnets första några månader eller år, kan särskilt om riktade specifikt mot fadern, vara en mycket uppskattad token.

Personlig fotoram

Nya föräldrar kan aldrig ha tillräckligt många bilder. Att ha en ram graverade med deras nya baby namn, kommer att födelsedag eller andra detaljer ge en gåva som de kommer att vårda i år.

"Nya pappa" kläder

T-shirts, hattar och andra nyhet kläder kommer i en mängd olika stilar, inklusive matchande baby-pappa objekt. De gör ett utmärkt val för stolt nya pappor.

Foto-tema presentkorg

En korg med en digital kamera, ramar, ett presentkort för fotoutskrifter och ett extra minneskort gör en bra grupp gåva, som det kommer sannolikt hamna dyra. Men det kan vara mycket lämpligt om nya fadern inte redan är en ivrig fotograf.

Cigarrer

Fortsätta den nya-pappa traditionen med festliga cigarrer. Många tillverkare erbjuder nu personlig eller baby-tema rutor. Om den nya pappan inte röker, välja godis motsvarigheter.