mynewspapers.net

Nya hem lista över saker som behövs för badrummet

Nya hem lista över saker som behövs för badrummet


Flytta till ett nytt hem kan vara överväldigande och stressande. Det är lätt att glömma något som är nödvändigt att göra din flytta lyckat. Badrum och kök är två av de svåra rummen i ditt nya hus till lager. Ett badrum innehåller många första hjälpen och personlig vård poster som kommer att krävas för ditt nya hem.

Personlig vård poster

För ditt nya hem finns det gott om personlig vård poster som behövs direkt i ditt badrum. Toalettpapper är en nödvändighet. Schampo, tandkräm, tandborste, deodorant och tvål finns andra objekt som varje badrum behöver, oavsett som använder den. Rakning krämer och rakhyvlar är också viktiga leveranser. Beroende på din personliga rutin, kanske du behöver balsam, tandtråd, munvatten, bubbelbad, dusch gel och svamp, ansiktsrengöring, make-up, andra hårprodukter och lotion.

Läkemedel

De flesta badrum innehålla ett medicinskåp där första hjälpen leveranser och mediciner hålls. Förutom vad daglig medicinering du tar, finns det några andra mediciner som är användbara för att hålla i handen. Kall medicinering, hosta, aspirin, mot diarré och antacida finns bra lager förbrukningsartiklar. Vitaminer, plåster och antibakteriell salva kan också vara användbart. För vissa människor, ögondroppar eller kontaktlins leveranser. Q-tips och bomull bollar finns även bra första hjälpen att ha till hands.

Större objekt

Bad och hand handdukar är väsentliga för badrummet. Tvätta kläder bör också inkluderas. Duschdraperi och ringar behövs om det inte finns en dusch dörr. Varje badrum behöver en kolven och toalettborste. Vissa badrum kräver en dusch caddie att lagra alla dina hygienartiklar i duschen. Badrummet ska ha en soptunna. Badrum rengöringsmateriel, såsom mögel renare och toalett skål renare, behövs också.

Personliga inslag

För att ge ditt badrum en mer hemtrevlig känsla, att inkludera objekt som en tvålkopp, Tandborsthållare och ljus. Lägga till en badrumsmatta och dekorativ konst på väggen. Hänga upp din mantel och en spegel på baksidan av dörren. Lägga till ett tidningsställ eller korg med tidningar. Ta fram din hårtork, locktång eller plattång. Om ditt badrum har ett fönster, lägga till en gardin eller persienner är dessa inte redan finns.