mynewspapers.net

Ny målning idéer för ett sovrum

Ny målning idéer för ett sovrum


Är det dags att måla om ditt sovrum? Kanske är det också dags för några nya målning idéer. Det finns alltid de traditionella platta färgen på platta väggar, men det finns olika målningstekniker som kan ge ditt sovrum ett nytt och uppdaterat utseende. Många nya målning idéer är inte något dyrare än burk med färg, men kan ge dig ett helt nytt sovrum.

Glasrutor

Använda en glasyr för att ge din nya lack ett helt annat utseende än helt enkelt måla. Lägga till en glasyr tystar eller förstärker färgen, beroende på färgen på färg du använder. Vill du endast en antydan till färg, måla dina väggar vita eller grädde och täck dem med en tonade glasyr. Måla dina väggar som du normalt skulle använda en vanlig latex Väggfärg. Låt färgen torka i minst 24 timmar. Välj en metod för att tillämpa glasyr, såsom trasor, cheesecloth eller en pensel. Täcka hela väggen med glasyren. Hitta glasyr i departementet vanliga paint i järnaffären.

Ränder

Ge ditt sovrum en kul eller sofistikerat utseende genom att måla ränder på väggarna. Skillnaden mellan roligt och sofistikerade är färgerna av färg du använder. Välj ljusa färger som kontrast med varandra särskilt när du målar ett barns sovrum. Välj samordnande eller dämpade färger för en mer sofistikerad look. Använda en mäta tejp och maskeringstejp för att markera från väggarna där de alternerande ränderna behöver vara. Ändra bredden på ränderna om så önskas. Exempelvis gör en färg en bredare stripe än den andra färgen. Se till att, oavsett färger du väljer, att tillbehör i rummet fungerar bra med färgerna på ränderna utan att överdriva. Välj exempelvis jordfärger som brunt och grönt för ränder. Sticka med dekorationer, sängkläder och gardiner som samordnar med brunt och grönt. Välja texturer för sängkläder i stället för djärva utskrifter.

Svart och vitt

Skapa en slående sovrum med svart och vitt. Måla inte hela rummet svart; i stället måla övre halvan av väggen svart och botten hälften vita. Du kan använda en variant av svart, som kol eller en mörkgrå, om du inte gillar utseendet på svart. Detta fungerar bra om du har ett sovrum som har en stol järnväg eller om du planerar på att skilja de två färgerna med en tapet gränsen. Få en tapet gränsen som koordinerar med svart och vitt eller något med färg som står från svart och vitt. Måla alla trim, som dörrar, dörrkarmar och fönster djurtarmar, i vit så att ditt sovrum inte är alltför mörka och deprimerande.