mynewspapers.net

Nursery Rhyme skolans verksamhet för små barnMuntlig förhandling, upprepande och sjunga barnvisor hjälper små barn öka sitt ordförråd samtidigt ha roligt, både i klassrummet och hemma. Prova att använda några av dessa enkla aktiviteter med barn som gör lärande nursery rhymes kul.

Sjunga barnvisor

Många ramsor sätts till musik, och barn älskar sjunga barnvisor. Börja med sittplatser barnen i en cirkel, och lära dem orden. Till exempel om du sjunger "Mary Had a Little Lamb", Sjung den första linjen och låta barnen sjunga den tillbaka till dig. Gör med varje rad. Efter barnen höra hela låten, sjunga den tillsammans. Ibland tar det fyra eller fem gånger sjunger det innan barnen kom ihåg sången. Om låten har handrörelser, långsamt införliva rörelser och låt eleverna håna dig. Denna aktivitet hjälper till med kooperativa lärande, memorering, motorik och rörelse.

Nursery Rhyme Learning Center

Skapa en barnvisa lärcentrum. Lagt upp bilder på tecken från barnvisor och lägga pussel, böcker, färga lakan och inspelade ramsor för studenter. Sätt vanligt papper och kritor i centrum, och låt eleverna illustrera deras favorit barnramsor, eller låta studenten tillfogar sig till barnvisa. Dessa aktiviteter hjälp med memorering, sekvensering och hand-öga-koordination.

Kände styrelsen historia att berätta

Skär karaktärer, scener och objekt av filt. När du läser barnvisa, placera på tecken och objekt en beredd filt styrelsen som de visas i barnvisor. Låt barnen lägga till tecken och objekt till filt styrelsen, så de får mer intresserad. Denna verksamhet bidrar till utvecklingen av hand-öga-koordination och rumsliga placering.

Nursery Rhyme dockteater

Har en barnvisa marionett visar. Låt barnen skapa papper påse dockor av deras favorit BARNKAMMARRIM tecken. Tecken som Little Miss Muffet, gamla mor Hubbard, tre blinda möss, spindlar och björnar fungerar bra. Låt sedan eleverna göra rekvisita för pjäsen av skrot konstruktion papper. Bryta eleverna upp i grupper och låt varje grupp sätta på en show för resten av barnen. Denna aktivitet hjälper till med utveckling av kooperativa lärande och lyssnande färdigheter.