mynewspapers.net

Nursery Rhyme mellanmål idéer

Nursery Rhyme mellanmål idéer


Nursery rhymes är en stapelvara under förskola och tidiga elementära åren. Oavsett om du är en lärare eller förälder till ett rim fan, erbjuder tema snacks en förlängning verksamhet för klassiska barndom RIM. Att göra snacks med barn hjälper dem att lära sig om mätningar och matlagning medan kopplingsförbehåll i RIM teman.

Muffin Man

Barnvisa Muffin Man erbjuder en uppenbart mellanmål anslutning att göra med barnen. Barn i alla åldrar kan lätt göra muffins med tillsyn av en vuxen. Även förskola barn klarar uppgiften att hälla och blanda ingredienserna. Muffin mixar i bakning gången av livsmedelsbutiker göra snack ännu enklare. Du kan också göra muffins från grunden. Prova olika muffin smaker för att ge barnen variation och få dem att prova något nytt.

Humpty Dumpty

Humpty Dumpty barnvisa finns ett annat uppenbart samband med snacks. Hårdkokta ägg är perfekt för att ansluta till RIM. Snack kan också förvandlas till en bit av en vetenskap lektion. Spricka ett rått ägg för att Visa barnen insidan. Be dem att förutse vad som kommer hända när äggen kokas. De får se resultatet när äggen är klar matlagning. Återskapa Humpty Dumpty att tillåta barnen att släppa de hårdkokta ägg på disken för att knäcka dem. Hjälpa barnen fortsätta peeling äggen innan du njuter av dem som tilltugg.

Lilla pojken blå

Gör ätbara höstackar att gå med på den lilla pojken blå BARNKAMMARRIM. Du behöver chow mein nudlar och kola marker att göra dessa höstackar. Smält kola markerna enligt paketet riktningar. Rör i chow mein nudlar så de täcks med smält kola marker. Ösa ut små högar av nudlarna på en bit smörpapper att bilda dessa höstackar. Låt dem stelna innan du äter.

Gamla mor Hubbard

Gamla mor Hubbard gjorde icke finna ett ben för sin hund, men barnen kommer att njuta av ett ben för mellanmål. Använd en ben-formade cookie cutter göra ben-formade sugar cookies för mellanmål. Ge varje barn en skopa vanilj grädde att sprida över kakorna. Ett annat alternativ är att använda bröddeg för att göra hembakade mjuka pretzels formad som en hund ben. Grädda den formade ben enligt paketet riktningar.