mynewspapers.net

Nr-Heat läder & Vinyl reparation

Nr-Heat läder & Vinyl reparation


Sällskapsdjur klor, bälte spännen och andra gemensamma skarpa objekt kan skapa revor och tårar i både vinyl och läder objekt. När en tår eller rip uppstår, blir det långsamt större och större, förvandlar en liten tår till ett gapande hål. Dock kan du reparera din post i en mängd olika sätt. Även om en professionell konservator kan fixa ditt läder och vinyl objekt, oftast för en rejäl prislapp, som ett billigt alternativ, kan du istället använda en nr-värme läder och vinyl reparationssats.

Instruktioner

• Rengör det skadade området på vinyl eller läder med en luddfri trasa mättad med tvättsprit. Låt artikeln luften torr.

• Ta bort alla lösa trådar som hänger från den skadade läder eller vinyl med sax.

• Skär en bit av uppbackning tyg till en storlek något större än skadan. Stöd tyget ingår i reparationssatsen. Lägg det skurna uppbackning tyg på det skadade området och försiktigt tryck inuti revan. Placera alla överskott bakningen tyg under den oskadade vinyl eller läder.

• Finns i färg match guide medföljer satsen att hitta rätt färgkombination att matcha ditt objekt. Häll de lämpliga färgerna i blandande behållaren och blanda grundligt med spateln. Den resulterande blandningen är din färgade reparera förening.

• Testa en liten mängd färgade reparation förening på det skadade området och låt det torka. Om färgen inte stämmer, se färg-matchning guide igen.

• Sprida korrekt färgade reparation sammansatta över skador läder eller vinyl. Använda spateln för att sprida sammansatt jämnt och smidigt över området. Lämna färgade reparation sammansatta torka i 1 timme. Föreningen har en klibbig känsla.

• Sprida en tunn, andra lagret av sammansatta över skadan. Tryck hos kortfibrigt papper på det skadade området. Placera ett tungt föremål, som en bok, på papperet och låt det torka i fyra timmar.

• Dra säd papperet försiktigt av föreningen. Om föreningen är fortfarande blöt, ersätta korn papper, lägga boken ovanpå pappret och låt det torka i tre timmar.