mynewspapers.net

Nose Piercing smycken typer

Nose Piercing smycken typer


Näsa piercingar är en av de vanligaste ansikts piercingar slitna idag, enligt lätt organ smycken. Traditionen med att ha en nose piercing har rötter i indiska, Mellanöstern och afrikanska kulturer, men det är vanligt i Amerika idag. Näsa piercings inkluderar näsborre piercingar och septum piercing. Det finns olika stilar av smycken för dessa typer av piercings att hjälpa människor fira personliga stil och smak.

Näsa dubbar

Näsan eller näsborre dubbar är sammansatta av en enkel Rak skivstång med rundad ände som infogas från utanför näsborren. Den rundade änden inuti näsan är avsett att hålla smycket faller ur. Delen av näsan stud som kan ses på utsidan av näsborren kan vara en enkel metallisk boll eller form, till exempel en stjärna eller hjärta. Näsa dubbar kan även dekoreras med en ädelsten.

Näsborre skruv

Ett annat alternativ för näsan piercing smycken är en näsborre skruv. Skillnaden mellan en näsborre skruv och en näsa stud är att del av de smycken som är inne i näsan på en skruv är böjd i en C-form eller en L-form. Svängda av smycken gör det mindre troligt att smycket kommer ur piercingen. Näsborre skruv måste infogas i näsborren och sedan vridna för att bo på plats. Näsborre skruvar kan också köpas i olika metaller, ädelstenar, eller spikar.

Hoop nosringar

Nose Piercing smycken typer


Hoop näsa ring smycken är ett annat val för näsa piercingar. Som namnet antyder, denna typ av smycken ser ut som en båge runt sidan av näsborren även om de två ändarna inte är ansluten. Hoop näsa ringar har en slät sida och ena änden som har en platt boll på den andra. Det mjukt slutet ansluts till piercing från inuti näsan och drog runt tills den platta änden når hålet. Platt slutet inuti piercingen är vad hjälper till att hålla smycket på plats, eftersom hoop näsa ring inte är en hel cirkel. Hoop näsa ringar finns i olika färger eller enkel guld, Titan eller kirurgkvalitets stål.

Septum smycken

Nose Piercing smycken typer


En septum piercing, eller bull nose piercing, är när området bara under septum vid basen av näsan, inte brosket, är genomborrad. Olika stilar smycke kan bäras i denna piercing, som med näsborre piercingar. En horseshoe barbell är en typ. Denna hästskoformade ring har en flyttbar pärla i varje ände. En boll är bort och in genom piercing. En gång på plats, bollen skruvas tillbaka på smycket. Människor bär också fången pryder med pärlor ringar i septum piercing. Denna typ av smycken hålls på plats av trycket från metallringen mot en boll. Metall septum retainers är ett annat val för människor som måste dölja sin piercing för arbete. En hållare är formad som en stapelvara och vänt upp i näsan där den inte kan ses.