mynewspapers.net

Neopren Watch band kontra Watch gummiband

Neopren Watch band kontra Watch gummiband


De flesta digitala klockor kommer med klocka gummiband, men vad de flesta av oss ring gummi är faktiskt ett syntetiskt gummi gjorda av neopren. För casual observatör, ett naturligt gummi watch band inte kan särskiljas från en neopren band, men de är avgjort annorlunda.

Titta på gummiband

Ett gummiband klocka är gjord av naturgummi som bearbetas och formas till ett watch band. Ett naturligt gummi watch band är stark men är också benägna att blekning och så småningom bryta under fortsatt exponering för elementen.

Neopren Watch band

Neopren är ett syntetiskt gummi avsedda att tåla delarna och bevara dess färg och styrka. Det är också starkare än naturgummi och har industriella styrkor och användningsområden som långt överskrider något av de krav som en klocka kan behöva.

Vilken är bättre?

Vilken klocka bandet är bättre har mer att göra med dig än någon annan faktor. Om du behöver en enkel everyday klocka, bör sedan ett gummiband klocka gjord av naturgummi räcka. Men om du kommer att bära klockan i olika miljöer och temperaturer, då en neopren watch band är ett bättre val och värt pengarna.