mynewspapers.net

Negativa effekterna av Video Gaming

Negativa effekterna av Video Gaming


Debatten om de positiva och negativa effekterna av videospel förts sedan TV-spel har kommit till platsen. Varje sida av denna debatt försöker bevisa dess fall i vad som blivit en kamp för barnens sinnen. För varje positiva karaktärsdrag videospel kan ha, finns en lika dålig negativa drag. Videospel kan kopplas till flera extremt oroande sociala problemen i USA idag.

Fetma

Video game användning har varit kopplade till problemet med fetma hos barn. Sitter längre barnen spelar TV-spel, desto mindre sannolikt kommer de att gå utanför övningen. Även är TV-spel inte olikt TV i att äta och dricka dålig mat nästan gå hand i hand med dem. För att se till att detta inte händer, övervaka hur länge barnen spela TV-spel och den mat de äter medan du gör det. Få dem att gå utanför om de spelar för länge.

Våldsamma tendenser

Barn som spelar våldsamma TV-spel tenderar att sudda ut gränsen om vad är fantasy och vad som är acceptabelt i verkligheten när det gäller våld. Det har förekommit flera rättsakter av dödligt våld, till exempel massakern i Columbine, där gärningsmannen hade spelat många timmar av våldsamma TV-spel. Vissa barn kan inte förstå skillnaden mellan vad som är på skärmen och vad är verklighet.

Social isolering

När barnen spelar TV-spel under en längre tid, börjar de förlora socialisering färdigheter. De få så fångas upp i video-spel världen att de inte längre önskar enskild mänsklig företag. Sant, många video spel tillåter spelare att interagera med andra spelare via Internet, men dessa andra spelare blir en del av själva spelet och det finns ingen verklig kontakt mellan två organ. Föräldrar bör se upp för sina barn blir alltmer dras tillbaka in i världen av videospel.

Släpp i skolprestationer

Spelar TV-spel för långa timmar kan orsaka barn att försumma sina studier. Det finns ett samband mellan tid spela videospel och nedgången i studieresultat. Spelen fungerar som en beroendeframkallande substans som orsakar användaren att försumma andra områden av hans liv. Föräldrar måste övervaka sina barns kvaliteter och leta efter en anslutning med överdriven video-spel spela.

Andra frågor

Barn som leker massor av TV-spel kan få flera andra problem. En av dem är ökad somatiska klagomål, såsom gastrointestinala problem, halsbränna, illamående och huvudvärk. Dessa barn kan börja ställa ut uppmärksamhetsproblem som hyperaktivitet eller ADHD. Slutligen, som ett barn sätter sig mer och mer in i en video-spel världen, kan det finnas en nedgång i verbala minnesprestanda. Detta går oftast hand i hand med en förlust av socialisering.