mynewspapers.net

Negativ av Calphalon

Negativ av Calphalon


Calphalon är ett köksredskap som hör till Newell Rubbermaid företaget. Calphalon är främst känd för sina linjer av kastruller och stekpannor. Du kan köpa Calphalon kastruller och stekpannor med kala metallytor, non-stick beläggning eller porslin emalj.

Calphalon Tri-Ply

Tri-Ply raderna är har rostfritt stål matlagning ytor, som mat kan sticka. Den Tri-Ply koppar köksredskap är koppar klädda med rostfritt, och koppar kommer oundvikligen missfärgar med användning. Du ska inte sätta koppar redskap i en diskmaskin men det är inte ett problem för den Tri-Ply rostfritt stål köksredskap. Dessa rader kommer med glaslock, som många kockar ogillar eftersom de kan bryta.

Calphalon Unison Nonstick

Dessa grytor och pannor väger mycket, men det är mer ett tecken på kvalitet än en nackdel. Denna linje kommer också med glaslock, som kan bryta. Non-stick beläggning kan inte gå under en grill, men den kan hantera ugn temperatur upp till 260 grader Celsius. Unison raden ersätts den avvecklade Caphalon en, som för några år sedan hade ett rykte om icke-stick beläggningar som skulle bära ut. Det är inte längre ett problem.

Rostfritt stål Köksartiklar

Ren rostfritt stål redskap ser bra ut, kan hantera all värme och kan gå i diskmaskinen. Problemet med rostfritt stål köksredskap är att mat kan hålla sig till den. Det är inte ett problem specifika Calphalon, utan alla rostfria kastruller och stekpannor. Calphalon samtida rostfritt är företagets högre kvalitet produkt, med en aluminium kärna. Ljusare kastruller av den helt enkelt Calphalon rostfritt och kök Essentials linjer brukar värma så jämnt. Dessa kommer med glaslock, alltför.

Calphalons mindre kvaliteter av Nonstick köksredskap

Calphalon säljer helt enkelt Calphalon Nonstick, samtida Nonstick, CS Nonstick och kök Essentials rader av nr-stick köksredskap. Mindre grad av non-stick beläggning på dessa grytor och pannor innebär att du inte kan tvätta dem i diskmaskinen. De lider också av den vanligaste nackdelen av Calphalon köksredskap: glas lock.