mynewspapers.net

Nautiska uterum idéer

Nautiska uterum idéer


Oavsett om du längtar efter sailor's liv eller helt enkelt älskar nautisk utseendet, kommer att att skapa ett tema uterum göra din tid utanför mer avkopplande. Välj vilken typ av sjömannens stil passar dig bäst, med inspiration från historia, konst och popkultur, och använda de estetiska influenser för att gnista unika dekorativa inslag.

Martha's Vineyard Yacht stilNamnet "Martha's Vineyard" trollar visioner av fyrar, Atlantic breakers rulla på en dunegrass-haired strand, en yacht i hamnen-- och tidy lite bungalows med sandiga flip-flops kvar av dörren. Ett uterum med en Martha's Vineyard yacht tema efterlyser vittrade Adirondack stolar med vita dynor och det salt-sliten patina. Om du har några hantverks kunnande, kan du aktivera ett träskepp hjul till stöd bas för en unik picknickbord. Om du bor i ett regnigt eller mycket varmt och soligt område, beskydda ditt uterum med ett kapell eller flera vita uteplatsen paraplyer. Ditt uterum bör om möjligt ha en swing, eftersom gungor är romantisk och rolig. På land finns det inget bättre sätt att framkalla den mjuka gungande havet. Accent rummet med bitar som är marinblå (eller vit och marin randig) och mässing.

Tropiska Schooner stil

Nautiska uterum idéer


En utomhus rum inredda i tropisk schooner stil väcker hängmattor, passadvindarna och tropiska solskenet. Även om du saknar de sistnämnda två objekt, kan du fortfarande skapa en tropisk atmosfär. Börja med omålade möbler. Mörkt trä och ljus trä är både lämplig för denna look, men försök att inte blanda de två---bara plocka en och håll dig till den. Landskap med tropiska eller tropiska utseende växter. Installera en robust rep hängmatta. Om paraplyer är nödvändiga, välja vit en till föreslå en skarp segel. Gör örngott från balinesiska saronger eller indiska saris. Accessoarer med stranden glas, sand, navigationsinstrument, fisknät och andra suggestiva poster.

Pirate Ship stil

Nautiska uterum idéer


Börja med mörka trämöbler. För att skilja den pirat stilen från tropiska schooner stil, lägga piratspråk inslag, som en skrävlande svärd monteras säkert på en vägg, en antik trä bröst, en Jolly Roger flyger från en flaggstång, eller antikt bitar av åtta från guldåldern av piratkopiering utspridda dekorativt på ett sidobord. Bitar av åtta kan fås till förvånansvärt rimliga priser. Plus, de är ett bra samtalsämne, och ger dig möjlighet att stoltsera din kunskap om pirat historia.