mynewspapers.net

Nautiska Prom teman

Nautiska Prom teman


Kronjuvelen i gymnasiet danserna är prom night---natten när juniorer och seniorer klänning till nior och segla iväg till dansen av sina liv. Med rätt tema, kommer denna rituella alltid bli ihågkommen som händelsen för livet. Prom kommittéer delas tuff uppgift att välja temat som bäst speglar personligheten av high school, men att välja ett nautiskt tema är säker att behaga publiken. Överväg följande idéer för en minnesvärd, nautiska prom tema.

Pirat Prom

Pirat-tema är en lämplig nautiska val för gymnasiet tonåringar, särskilt med skolor med pirat maskotar. Komma in i skrävlande anda genom att vissa pirate ordförråd i inbjudan. Utanför har prom plats, en flagga svart utsmyckad med en dödskalle logotyp. Inuti, konvertera lokalen till ett piratskepp. Ett ankare, faux svärd och kanoner kommer att belysa livet av rån på öppet hav. Dessa artiklar finns att hyra eller kan konstrueras av departementet school theatre. Runt i rummet, placera massor av pirate's booty som kistor överfyllda med falska guld, silver och juveler. Presentera den balen kung och drottning med en captain's hat i stället för en krona.

Skeppsbrutna

Ett skeppsbrott på en privat ö är imaginära nautiska perfekt för en prom. Inkludera en "SOS" på prom inbjudan. På platsen, intersperse palmer för att skapa en tropisk atmosfär. På väggarna, inkludera blå havets vågor med blå belysning geler och lasrar. Din teater avdelning kan också ha lämplig ocean uppsättningar. Områden med sand, snäckskal och falska krabba kommer att betona temat. Begära skaldjur från cateringservice; men var noga med att inkludera vegetariska alternativ. För tabell hörnstenarna, innehålla en rustik meddelande i en flaska vid varje bord.

Titanic Prom

Nautiska Prom teman


Skriva om historien genom att skapa ett lyckligt slut till Titanic. Fokusera på Romantik i 1997 filmen "Titanic" i stället för tragiska förlisningen av Titanic 1912. Fånga stämningen i fartyget genom att vrida prom arenan till en gigantisk, eleganta fartyget och göra hyttventil utklipp runt Fönstren. En event planner eller scenograf på din skola drama avdelning kan ge tips för att skapa illusionen du är inne i ett stort skepp. Faux isberg visar fartygets nordlig rutt. Slutligen, laser ljus under på dansgolvet kommer att simulera de vackra effekterna norrsken, Himmelska fenomen av ljus vanligen synlig i områden nära Nordpolen.

Under havet

En annan nautiskt tema tar balen under vågorna på en magisk turné i havet. Med blå belysning, skapa illusionen att lokalen ligger på havsbotten. Att placera faux coral med färgglada fisk ger en illusion av en prom nära ett tropiska rev. Dekorera bord med sjöstjärnor, sand dollar och conchs. Överväga att inkludera mytiska havet varelser, som sjöjungfrur och sjöjungfrurna. Begär emcee av händelsen att posera som Poseidon, grekisk Gud över havet.