mynewspapers.net

Nautiska presenter till pappa

Nautiska presenter till pappa


Nautiska dekorationer och gåvor är de som rör havet, särskilt till segling, fiske och nautiska historia. Pappor som är intresserade av ocean, båtar, segling, fiske, pirater eller marin historia kan uppskatta en nautisk present till fars dag, födelsedagar eller andra speciella tillfällen. Det finns en mängd olika nautiska artiklar tillgängliga, av vilka några är en-av-en-slag samlarföremål.

Kompassen

Nautiska presenter till pappa


En äkta kompass är ett exempel på en nautisk gåva som en far kan uppskatta. Kompasser erbjuds för en mängd olika priser, och vissa är antikviteter med historisk betydelse. Online-återförsäljare erbjuder ett brett utbud av antika kompasser, inklusive standard pocket kompasser och militära kompasser går till världen kriger. Det finns även billigare kompasser i attraktiva lådor. Dock kan det vara bäst att köpa en kompass i person, för att säkerställa funktion och kvalitet.

Mässing klockor

Nautiska presenter till pappa


Mässing klockor användes ofta på fartyg för att signalera besättningen. De finns i flera storlekar och priser i olika online-butiker och antikaffärer. Du kan hitta antik mässing klockor, vissa går tillbaka till inbördeskriget, online. En inskrift är också en fin personlig touch.

Teleskop

Nautiska presenter till pappa


Nautiska teleskop är en attraktiv och viktig del av alla nautiska samling. Som noterat på antikviteter av Sea.com, antika teleskop vanligtvis är inte lämpliga för faktiska tittandet, men de är ofta sällsynta och mycket attraktivt. Moderna teleskop egentligen fungerar och kan vara lämpligare för pappor med en mer praktisk nautiska samling.