mynewspapers.net

Nautiska knop gåvor

Nautiska knop gåvor


Knut binda är en av de mest grundläggande uppgifterna av segling och sjömän öva traditionellt kopplingsförbehåll knop när de är i hamn. Gåvor som inkluderar sjömän knop omedelbart påminna en sjöman av hans passion, hobby eller karriär. Många shopping källor erbjuder ett brett utbud av nautiska gåvor som demonstrerar knop, oavsett om det är en knut i en shadowbox eller en intrikat uppvisning av knutar och andra segling minnessaker. Alla priser är från och med maj 2011.

Inramade Knut brädor

Knut styrelser visar olika typer av segling knop och när inramade, göra en framstående presentation i alla rum. Treasure Quest Shoppe har en mängd olika Knut brädor med knutar konstnärligt visas runt bilder, signal koder, ankare och andra minnessaker, eller helt enkelt på egen hand. Knut brädor sedan ramas in i mahogny shadowboxes med mässing kornischer i hörnen, frammana interiör trä och mässing fina fartyg.

Bonader

För en ovanlig och mer avslappnad look har nautiska tropiska knop anbringas på vit eller marin duk bonader eller rullar, med en träpinne och rep för upphängning. De erbjuder också en shadow box spegel dekorerade med knop och prisvärda inramade Knut brädor också.

Presentförpackningar

Ess-Kay gårdar, Inc. erbjuder roman presentförpackningar kategoriseras som "under £19," "under £32" och "under £65." För £18.10 finns i "Lära sig linor, vigas" kit som inkluderar en trä styrelse med nyckfull sjöman pinnar att använda samtidigt öva Knut kopplingsförbehåll, en 32-sidig instruktionsbok och massor av rep, alla i en trälåda. Det finns en kapten Desk Set inklusive en shadow box knop bifogas ett brev innehavaren/planerare, en 12-tums knop klocka och en mässing Brevöppnare för £32.40. Och för £64.90 de erbjuder ett curio skåp och spegel paket, både med knop och nautiska detaljer.

Ovanliga presenter

För en ovanlig ta på Knut styrelsen gåvor, kolla fartygets Locker. Du hittar en knut styrelsen vin Box för £11, en uppsättning av två Hexagon lådor med knutar visas i glastäckta locket för £22 och inramade Knut brädor att, förutom en mängd knop, har även termometrar, barometrar, hygrometrar och klockor kostar från £27 till £48.

Mindre gåvor

Mindre, billigare presenter finns på butiker som det sjunkna skeppet, som säljer knutna armband handgjorda av Nantucket Knotworks för £4 till £13, i färger från alla naturliga till solida färger till en röd-vit-blå combo. De har också viktiga kedjor, halsband, bälten och slips-det-själv kit. En uppsättning av fyra handgjorda glasunderlägg i naturliga är £19.