mynewspapers.net

Nautiska Halloween kostym idéer

Nautiska Halloween kostym idéer


Halloween kostymer ger dig chansen att uttrycka din kreativitet och en mindre sett sida av dig själv. Nautiska Halloween kostymer är perfekt för människor som bor nära en stor mängd vatten (som ett hav eller en av de stora sjöarna), människor som älskar segling eller vill lära dig att segla, och någon landkrabba som är attraherad av den nautiska estetiskt. Nautiska kostymer kan vara kusliga, sexig, skrämmande eller söt.

Kapten AhabKlä sig som en sjökapten, komplett med trä röret, captain's hat och vit eller marinblå jacka med knappar mässing och guld rörsystem. Medan kostymen kunde vara fullständigt-är, lägga till ett element av drama (eller humor) att kostym genom att introducera dig till vänner, bekanta och diverse förbipasserande med en rejäl, "mig namn 's Ahab. Kapten Ahab. Har ni sett ett vitval, namnet på Moby Dick?" Överväga att fästa en liten vitval gjord av kartong till din rygg med en kraftig båge av tråd. Dräkten lämpar sig också för som spelas på allvar, om agerar som en hämnd-tokig valprodukter-besatt sjöman låter som din idé om en bra Halloween.

Historiska pirat

Nautiska Halloween kostym idéer


Justera något standard nautiska Halloween kostym idén av en pirat och göra den din egen genom att klä sig som en historiskt inspirerade pirat, till exempel en Barbary pirat som Kheireddin Barbarossa, irländskt pirate Grace O'Malley, eller kinesisk kvinna pirat Cheng I Sao, som ledde en flotta på över 1 500 fartyg, enligt CNN artikel "Mest framgångsrika pirat var vacker och tuff." Lär dig några intressanta godbitar om personen eller region som du baserar din pirat kostym så att du kan underhålla (och imponera) människor som ber om det.

Simmare och haj

Farkosten en kostym som kommer att få stora skratt: en filt haj kroppen sliten som ett slags klänning, som täcker huvudet, armar, bål och övre delen av underkroppen, lämnar dina ben exponeras från om knäet ner. Bära färgglada simma stammar och ett par simfötter. Shark's tail går över ditt huvud, ryggfenan sticker ut från ryggen. Denna kostym producerar underhållande visuella effekten av en stackars simmare som sticker ut från en hajens mun. En simmare och shark kostym är passande för någon med måttlig sömnadsskicklighet och en önskan att vara rolig.