mynewspapers.net

Nautiska gåvor: fällor

Nautiska gåvor: fällor


För vänner som är intresserade av fiske, kan tema objekt göra genomtänkta presenter till födelsedagar eller andra speciella tillfällen. Bland nautiska-inspirerade gåvor är dekorativa fällor som kan visas i hemmet. Många webbplatser erbjuder tema presenter till människor som älskar fiske.

Hummer fällor

En vän som gillar fiske efter hummer kan uppskatta en dekorativ hummer fälla som han kan visa i sitt hem. Hummer fällor är små burar som hummer ange för att få mat. Allt nautiska säljer (se resurser) dekorativa hummer fällor. Sin Hummer fälla har en mätning av 13 inches av 6 inches av 8 inches och är handgjorda. Det kommer med olika skal och en liten plast krabba fäst vid den. Det är också dekorerad med ett netto som täcker hälften av fällan, liksom ett rep och små fiske bojar fiske. Om du är listig, kan du köpa en vanlig och autentiska hummer fälla och dekorera själv. Nautiska leverans butik har (se resurser) en autentisk hummer fälla som har använts av Maine eller kanadensiska fiskarna och kan vara dekorerad med snäckor och nät, beroende på din smak.

Fisk fällor

Fiskare använder många typer av fisk fällor, beroende på vilken typ av fisk som de vill fånga. En fisk fälla som kan användas för dekorativa ändamål är lång och smal och kan hängas i taket. Mare2 (se resurser), samt vissa leverantörer på eBay (se resurser), sälja denna typ av fisk fälla. Bara dekorera den med skal och andra nautiska-inspirerade objekt och bifoga en krok i toppen. Det kan sedan användas som en dekorativ pjäs för att hänga från taket, ungefär som en windchime.

Fisk nät

Även om fiskenät traditionellt används för att fånga fisk, kan du också använda dem som vägg dekor. Om din vän har ett hus nära stranden, kommer att ger honom denna typ av nät tillåta honom att dekorera en del av sin vägg i ett nautiskt tema. Allt nautiska säljer (se resurser) en dekorativ fisk netto med skal och tillbehör fäst vid den. Du kan ge den "som är" eller kan lägga till mer inredning, som en kapten hjul, mini-bojar och plast fisk och krabbor. Ett annat sätt fisk nät kan användas som inredning är att hänga den som en Välkommen skärm. Det nautiska sätt har (se resurser) en dekorativ fisk netto med ordet "Välkommen" på den, som kan hängas nära dörren eller på uteplatsen.

Krabba fälla ornament

Det nautiska sätt säljer (se resurser) sinnrikt målade dekorationer som du kan hänga eller Visa som figurer på ett soffbord och skrivbord. En sådan prydnad är "Gammal Salt statyett med krabba Trap" prydnad, som visar en fiskare öppna en krabba fälla. Prydnaden kommer med en guldkedja för hängande och sin egen trä-korn tryckta rutan.