mynewspapers.net

Nautiska fönsterbehandlingar

Nautiska fönsterbehandlingar


Nautiska inredning är ofta okomplicerat och rena, vilket gör dem lätta att översätta till fönsterbehandlingar. Det kan vara så enkelt som att lägga till seashell utsmyckningar till befintliga gardiner eller lika smidigt som att lägga färgade fönsterfilm till ett avskalade fönster. Även nyckfull behandlingar, såsom interiör fönsterluckor, kräver lite ansträngning. Lugna nautiska fönsterbehandlingar är attraktiva i sin enkelhet.

Seashell utsmyckningar

Att lägga till snäckskal i ett vanligt fönster behandling gör för en omedelbar nautiska makeover. Stora snäckskal kan vara heta klistrad på framsidan av gardinstänger och slips-ryggar att skapa Marina inspirerad fönster ornament. Lätta och luftiga gardiner par lätt med snäckskal dämpade färger samtidigt fortfarande främja en strand design. Sjöstjärna kan kopplas till gränsen av swags eller i centrum för en gardinstång att ge ett fönster behandling mer intresse. En gruppering av snäckskal kan också pryda en naturlig bambu valance att vända något fönster till en nautisk uttalande.

Fönsterfilm

I många fall kräver fantastisk havsutsikt den enklaste av fönsterbehandlingar. Fönsterfilmer är lätta att applicera och låt för minimalistisk fönsterbehandlingar där mindre föredras framför mer. Färgade fönsterfilm i genomskinliga nyanser av blått påminner särskilt om havet inställningar och kan tillämpas på fönsterglas antingen i helhet eller i paneler. Ett nautiskt fönster där vissa paneler omfattas i varierande halvgenomskinliga nyanser av blått medan andra fortfarande klart skapar en subtil design. Det finns också en mängd fönsterfilmer etsat med olika nautiska illustrationer som kan tillämpas på windows där mer avskildhet är önskvärd.

Interiör fönsterluckor

Interiör fönsterluckor lägga lite av beach cottage nostalgi till ett fönster. Plantage jalusier är särskilt trevligt där en ren, elegant design är befogad. Mer rustika fönsterluckor, till exempel bärgade exteriör fönsterluckor, kan hängas på vardera sidan av ett fönster för att skapa en charmig behandling. Nautiska presentbutiker säljer ofta interiör fönsterluckor målade i ljusa färger och inredda med nyckfull inslag, såsom snäckskal och snidade träbåtar. Dessa lekfulla dekorativa fönsterluckor har en distinkt ön känsla och skulle göra för en lätt nautiska fönster.