mynewspapers.net

Nautiska dekorationer för barnNautiska dekorationer för barn öppnar dörren till sin fantasi. Äldre barn kan delta i plocka ut och även göra några av deras dekorationer. Varje aspekt av ett rum kan ha en nautisk twist. Du kan lägga stenciler, bilder eller tapeter på väggarna och placera vardagsföremål runt i rummet, papperskorgar, hyllor, förvaringskärl och leksaker i form av nautiska föremål.

Mattor

Nautiska dekorationer för barn


Du kan köpa en mängd olika nautiska mattor för ett barns rum. Mattor finns i blått och vitt, ankare eller båt mönster och de med en beach-tema som har bilder på segelbåtar, flip-flops och parasoller.

Sängkläder

Nautiska sängkläder som både flickor och pojkar kommer att gilla kommer i modern och mer traditionella. För en tjej, kan du välja ett täcke i pastellfärger som skildrar snäckskal och star fisk. Pojkar kan föredra sängkläder dekorerad med segelbåtar eller ränder.

Fyrar

Nautiska dekorationer för barn


När du väljer nautiska dekorationer för ett barn, överväga en fyr tema. Du kan placera objekt i rummet som alla har fyrar på dem. Till exempel, en matta, fyr-formade lampa och kuddar och ett överkast.

Snäckskal

Nautiska dekorationer för barn


Flickor kommer som en snäcka tema. Placera tavelramar dekorerade med snäckskal på väggarna. Om barnet är tillräckligt gammal, kan dekorera en ram med snäckskal ge ett utbildningsprojekt. Leta efter eller göra andra objekt som innehåller snäckskal, såsom stolar, bord, gardiner, täcken och mjukdjur. Placera några riktiga snäckor runt i rummet.

Sea LifeEn sea life tema kan dubbla som ett pedagogiskt verktyg. Välj saker som skildrar olika varelser som lever i havet, inklusive valar, delfiner, humrar, krabbor, sniglar, hajar och fiskar. Du kan lägga till havet liv bara om någon objektet. Till exempel, kan speglar, mattor, bakgrundsbild och leksaker Visa olika typer av havet liv.

Trä bokstäver

Placera trä bokstäver målade med segelbåtar, snäckskal eller fisk på dörren eller väggen. Använda bokstäverna för att stava ut barnets namn eller favorit nautiska aktivitet, såsom segling, beachcombing eller fiske.

Klädhängare

Placera en trä hängare för kläder eller rockar på väggen. Galgen kan ta formen av en åra, fisk eller segelbåt. Du kan köpa en färdiga klädhängare i nautiska form du vill ha eller göra en själv. För att göra ett oar-formade hängare, köpa en riktig oar och borra hål för pinnar och infoga sedan pinnarna. När du har infogat pinnarna, måla åran i färger som du väljer. För att göra en segelbåt, köpa en standard rak klädhängare med pinnar. Sedan använda tyg skapa ett segel och bifoga det högst upp i galgen.

Bokhylla

Barn behöver någonstans att placera sina böcker eller dyrbara tillhörigheter. Istället för en vanlig bokhylla, använda en i form av en kanot.

Skattkista

Nautiska dekorationer för barn


Placera en trä bröst i rummet för barnet att lagra sina leksaker i. Göra det nautiska genom att välja en som har tjocka rep handtag eller en som ser ut som det kan ha en piratskatt.