mynewspapers.net

Naturmedicin för urininkontinens hos hundar

Naturmedicin för urininkontinens hos hundar


Inkontinens kan förekomma hos hundar till följd av sjukdom eller fysisk eller känslomässig trauma, och kan vara frustrerande att leva med. Det är viktigt att förstå att sanna inkontinens inte är en beteendemässig fråga men en medicinsk en, och att gräla hunden inte förbättra situationen, men kan förvärra det genom att lägga till rädsla och stress till ekvationen. Det finns mediciner och behandlingar som hjälper din hund inkontinens, men många ägare föredrar att prova en naturlig metod först. Innan du administrerar alla naturläkemedel, konsultera en homeopatisk veterinär för att vara säker på att det kommer att gynna och inte skada din hund.

Färska CornsilkCornsilk lugnar urinvägarna och uppmuntrar blåsan att tömma helt varje gång. Det kan även matas direkt från örat så länge inga tecken på mögel eller nedbrytning är närvarande.

VallörtVallört hjälper till att läka skador till urinvägarna och urinblåsan.

Saw Palmetto

Naturmedicin för urininkontinens hos hundar


Saw Palmetto har antiinflammatoriska egenskaper och bidrar till att förbättra urinblåsan tonen och kontroll. Den reglerar hormonnivåer och gynnar prostatan hos manliga hundar.

Echinacea/vitlök

Naturmedicin för urininkontinens hos hundar


Echinacea och vitlök arbeta för att befria kroppen av infektion och det avfall som återstår när patogena bakterier dör. Om inkontinens orsakas av en kronisk urinvägsinfektion, kan detta vara allt som är nödvändigt, och kan vara skonsammare att hundens system än antibiotika.

Wild Yam

Inte bara gör wild yam fungera som en anti-inflammatorisk, det kan också hjälpa lösa kronisk urinvägsinfektion.

Alfalfa

Alfalfa balanserar pH-värdet i urinen. Om inkontinens beror urin kristaller, kan detta vara ett värdefullt tillskott till behandlingsplan.

Cantharis

Cantharis är ett homeopatiskt medel som lindrar slemhinnan i urinblåsan och urinröret i hundar med frekvent urinering drifter.

Pulsatilla

Naturmedicin för urininkontinens hos hundar


Pulsatilla är ett homeopatiskt medel som kan stärka den blåsa ringmuskeln, vilket gör det möjligt för hunden att "hålla" hans urin tills han kan gå in på avsedd plats.

Kreosotum

För inkontinens har sina rötter i känslomässiga problem, att kreosotum minska stress och ångest. Detta hjälper din hund slappna av och komma tillbaka in i "potta utanför" läge.

Egna blandningar

Många homeopatiskt medel tillverkare säljer blandningar av örter och extrakt som är framtagen för att hjälpa behandla flera aspekter av inkontinens i ett skott. Det finns specialiserade formler för inkontinens som härrör från spaying, hög ålder, njursjukdom eller ens känslomässig instabilitet. Konsultera en veterinär innan du försöker någon patentskyddad blandning att se till att det är från ett välkänt företag. Han bör också fastställa huruvida de olika koncentrationerna i formeln kommer att gynna din hunds fall. Naturliga och homeopatiska botemedel är inte federalt reglerade, så det finns ingen garanti för säkerhet eller effektivitet.