mynewspapers.net

Naturligt schampo för fästingar på hundar

Naturligt schampo för fästingar på hundar


Även om du använder en förebyggande tickande behandling-- och du bör--kan din hund fortfarande plocka upp fästingar på sina äventyr. Många sällskapsdjur egendomsrätt säga att ett naturligt schampo gör samma jobb som en laddad med kemikalier, och det är hälsosammare för din hund. Här är en guide till några av ingredienserna att leta efter i naturliga tick-avvisande schampon för hundar.

Neem Seed Oil

Neem seed oil är en naturlig antibakteriell och anti-parasitsjukdomar olja som har sitt ursprung i Indien. Historiskt har det använts för att behandla en rad olika sjukdomar, infektioner och infestationer och också stöter bort fästingar. Pest Ban sällskapsdjur schamponera av Pacific Holistics använder neem fröolja som den primära aktiva substansen.

Citronella olja

Citronella olja, som härrör från torkat gräs, är en ingrediens i många hushåll bug avskräckningsmedel och sprayer. Enligt Naturvårdsverket, kan sin distinkt lukt göra det svårt för fästingar att lokalisera en värd. Citronella olja är säkert för människor, husdjur och miljö. Du kan hitta ett schampo med citronella olja i det på OnlyNaturalPet.com, och förmodligen på din lokala djuraffären.

Pepparmyntsolja

Pepparmyntolja kommer göra din hund luktar kanon att du, men han ska lukta hemskt att loppan och fästingen. Pepparmyntsolja innehåller menthone, som har en doft som verkar för att stöta bort de flesta buggar och insekter. Många hund schampo innehåller pepparmyntsolja. Om du vill en fästing-repellerande schampo med pepparmynta som den viktigaste aktiva ingrediensen, kan du få en på Fabulouspaws.com.

Eukalyptusolja

Eucalyptus eller citron eukalyptusolja är en annan naturlig bugg myggmedel som har en behaglig lukt och även har en kraftfull desinfektionsmedel. Många naturliga loppa och tickande schampon innehåller eukalyptusolja, men du kan lägga dig till hundens vanliga schampo. Du kan även spädas i vatten, med omkring tjugo droppar olja till en flaska vatten, och spraya den på din hund säng eller krage.