mynewspapers.net

Naturliga sätt att öka PH-nivån i vatten

Naturliga sätt att öka PH-nivån i vatten


PH-nivåer i vattnet de flesta av oss har dagligen tillgång till inte är mycket hög. I själva verket är pH-nivåer ofta låg, vilket påverkar balansen i pH-värdet i våra kroppar. Vissa vissa studier tyder på att upping pH nivåer i vårt dricksvatten kan hjälpa behandla en mängd olika fysiska krämpor genom att återställa pH-värdet i kroppen. Här är några naturliga sätt att öka nivåerna av pH i ditt dricksvatten.

Citronsaft

Citronsaft är ett naturligt sätt att öka pH-nivåer i ditt dricksvatten. Tillsätt 4 msk citronsaft till en liter vatten och njut. Citroner kommer att ge lite zing till din vatten samt öka pH-värdet. Använd-färskpressad citronsaft för bästa resultat.

Bakpulver

Tillsätt 1/4 tsk bakpulver till en liter vatten för att öka dess pH. Kontrollera alltid att det är listad som "bikarbonat" på etiketten. Bakpulver är också känd som "natrium bicarb," "bicarb soda" eller helt enkelt "bicarb." Det är en annan naturligt sätt att öka pH-nivån i ditt vatten, samt en mindre dyr metod.

Filtret

Ett vattenfilter kan vara dyr om installerat på din kran eller kopplad till din kyl dispenser, men vatten kannor med filter är relativt billiga och lätt utbytbara. Dessa filter hjälp ta bort objekt från ditt dricksvatten som kan sänka pH nivåer, till exempel klor. Dricka vatten kannor med filter kan hittas på många lokala livsmedelsbutiker, kemister och varuhus. Två populära varumärken är Brita och Pur.

Kosttillskott

Det finns naturliga kosttillskott kan hjälpa balans din pH som kan läggas till vattnet som droppar eller pulver av Alka Max eller pHion. Dessa produkter är framtagen för att bidra till att balansera pH-värdet i kroppen, antingen för hög eller för låg.