mynewspapers.net

Naturliga sätt att läka ett ben sporre på hälen

Naturliga sätt att läka ett ben sporre på hälen


Ben sporrar orsakas av utväxter på ben, oftast av överskott kalkavlagringar. Dessa är oftast smärtsamma oavsett var de uppstår på ben i kroppen, men är särskilt smärtsamt när den ligger på hälen, som vikt sätts ständigt på hälen och dessa sporrar gräva i huden och nerverna runt dem. Medan du kan ha dessa ben sporrar bort med mindre operation, detta är smärtsam och dyr och även håller dig av dina fötter medan det läker. Det finns vissa naturliga sätt att ta bort ben sporrar som är effektiva.

Häl Spur övningar

Häl spur stretching övningar kan du göra två saker: stärka plantar fascia och omgivande vävnad och håller fascian och andra senor, som Achilles, flexibla. Var och en av dessa övningar kommer att hjälpa minska svårighetsgraden av hälen smärta, som hjälper till att förhindra ytterligare förekomster av detta villkor. Stretching övningar innebär att placera händerna mot väggen och lägger din vikt på hälarna med en raka ben; Böj knäna och sträck hälsenan, samtidigt sätta press på hälen. Håller dessa övningar för 10 sekunder och gör 20 gånger i rad.

Varm linolja paket

Linolja-paket är ett växtbaserat sätt att läka ben sporrar. Häll linolja i en kastrull och värm men inte koka den. Doppa en bit gasväv eller andra vita bomullstyg i oljan tills tyget är mättat. Sedan gäller tyget till det drabbade området och täcka det med en plastbit som är större än bomullsduk. Placera en värmedyna över plast och använda den för att värma pack. Förvara förpackningen för 1-1/2 till 2 timmar, efter behov. Detta kommer att minska svullnad och inte bara dämpa foten själv men också ben sporrar själva.

Anti-inflammatoriska örter

Många örter har anti-inflammatoriska egenskaper som kan vidtas för att minska inflammation, smärta och svullnad i foten på grund av ben sporrar. Curcumin är en krydda i gurkmeja och bidrar till att minska svullnad. Ca 400 till 600 mg bör tas varje dag. Ört white willow bark extrakt har antiinflammatoriska egenskaper. Naturlig ört bromelain innehåller anti-inflammatoriska enzymer som har visat sig hämma inflammation och smärta. När dessa naturläkemedel har bidragit till att effektivt bota ett ben sporre, är det viktigt att ha skor med ordentlig stöder eller skär att hålla spurs från att återvända.