mynewspapers.net

Naturliga sätt att krympa tonsillerTonsiller är en del av kroppens immunförsvar, bidrar till att förhindra virus, bakterier och bakterier kommer in i kroppen. Ibland, dock uppstår tonsillit--när tonsillerna själva blir inflammerade eller infekterade. Detta markeras vanligtvis av förstorad, svullna tonsiller. Flera naturläkemedel finns för att hjälpa krympa inflammerade tonsiller, inklusive användning av is, echinacea och salvia.

Ice

En snabb och enkel start på naturligt behandlar inflammerade tonsiller: is halsen. Helt enkelt Vira en handduk över isbitar (eller använda en påse fryst frukt eller grönsaker som fastnat från frysen). Kylan kan användas för att motverka inflammation som orsakar tonsiller att krympa.

Echinacea

Överväga att ta echinacea. Denna ört är känd för att öka immunitet--som kan hjälpa till att bota din sjukdom, eftersom din tonsiller sannolikt infekterade själva. Echinacea är en stimulant av bakterier och virus dödande vita blodkroppar i en process som kallas fagocytos. Echinacea är tillgänglig på alla växtbaserade eller naturliga produkter butik och kan tas som en tinktur, en te eller i kapselform.

Sage

Prova att ta salvia, en annan naturliga, växtbaserade botemedel. Tillgänglig från alla växtbaserade eller naturliga produkter butik, denna ört kan läggas till varmt vatten-- sedan gargled i halsen, i hjärtat av problemet. Sage, innehåller många antiseptiska medel, men är viktigare en erkänd sammandragande; dess tanniner arbeta för att lugna och krympa tonsiller. Salvia är också en naturlig antimikrobiellt ämne.