mynewspapers.net

Naturliga sätt att bli av med råttorna

Naturliga sätt att bli av med råttorna


Vild råtta är ett oroande problem. Inte bara är de bärare av sjukdomen, men de också kan bli aggressiva om de känner behovet av att skydda sina bon. Råttor söker en näringskälla kan se dina öppna väskor av fågel utsäde och foder till sällskapsdjur som en inbjudan att flytta in i ditt garage eller skjul. Med tanke på fällor och gifter är farligt för barn och andra djur, kan du prova några naturliga sätt att bli av med råttor.

Förebyggande

Om du kan hålla råttor från inflyttning, är detta naturligtvis det bästa sättet att bli av med dem. Håll dina byggnader väl tillslutet. Hålla windows och fönster skärmar monterade på sina ramar. Hålla alla mat källor förseglade. Råttor kan tugga igenom nästan allt, så tillåter inte mat att spilla ut och råttor att maten innehöll. Hålla lätt tuggad objekt bort från marken. Hålla din gård och trädgård rensat och gratis pensel och hålla bodar, garage och förvaringsutrymmen fria från skräp så att du enkelt kan identifiera en infestation.

Naturliga dofter

Det finns lukter som råttor undvika. De kommer inte att hålla råttor bort för evigt, men du kan använda dessa lukter för att avskräcka råttor medan du försegla upp poäng av hänrycker. Fox och bobcat urin är gemensamma avskräckningsmedel. Du kan också använda skräp från din katt låda. En mer behaglig doft att använda irritera alla inkommande råtta är lukten av pepparmint, spearmint och citronella. Du kan köpa myggmedel som använder dessa lukter eller du kan använda eteriska oljor av dessa växter, eller kan du även växt pepparmint, spearmint och citronella runt ditt hem, yttre byggnader och trädgård.

Naturliga predatorer

Om du redan har en katt eller hund, kan du regelbundet har din katt eller hund patrullera området hemsök med råttor. Råttor gillar inte rovdjur och lämnar för att bygga ett bo i ett säkrare område. Om du inte har en katt eller hund, kan du överväga att anta en. För utomhus råtta problem, kan du anta förvildade katter som kan ha en mer naturlig enhet att döda råttor. Rat terrier var faktiskt bred för att gräva ut och döda råttor. Många små hundar är naturliga skramla. Om du inte är villig att anta, se om du vet någon som kommer att låna dig en katt eller hund att köra bort din råtta och ger dig en möjlighet att råtta-bevis din huset och gården.