mynewspapers.net

Naturliga sätt att bli av med maskrosor

Naturliga sätt att bli av med maskrosor


Maskrosor är gemensamma gräsmatta ogräs som tenderar att vara svårt att bli av med deras härdighet och förmåga att snabbt spridas och växa. Även de kan se ganska till några, tenderar de att använda upp näringsämnen och vatten som är avsett för ditt gräs eller blommor. Du kan använda bekämpningsmedel och kraftfull herbicider för att bli av med dessa pesky ogräs, men dessa lösningar kan vara skadligt för barn, husdjur och bar hud. Lyckligtvis, det finns flera naturliga sätt att ta bort och förhindra att maskrosor tar över din gräsmatta.

Skär dem

Det bästa naturliga sättet att bli av med maskrosor är att fysiskt ta bort dem. Du kan antingen klippa mer ofta för att förhindra att blommorna mogna eller rycka upp dem för hand. Om du vill att rycka upp dem för hand, ryck bort huvudet, dra upp dem helt av roten eller köpa en specialiserad maskros remover verktyg som fungerar genom manövrering roten i jorden. Lämna gräsklipp på marken. Det kommer att fungerar som en kompost och förhindra att maskrosor växer optimalt.

Kokande vatten

Pocherar maskrosor med kokande vatten. Häll kokande vatten över maskrosor i några sekunder tills ogräs är väl mättade och vänta två eller tre dagar. Upprepa processerna med maskrosor som fortfarande lever.

Vinäger

Häll en 5-procentig koncentration av vinäger över maskrosor, bara tills maskros är mättat. Syran i vinäger kommer att fungera som en herbicid. Det är dock inte en selektiv herbicid. Använd den här metoden när du inte har något emot att döda några av din gräs också.

Majsglutenmjöl

Majsglutenmjöl används för att mata gårdens djur, men det är också en naturlig pre framväxande ogräsmedel. Det förhindrar att rötter växer och är säker för barn och husdjur. För att förhindra maskrosor poppar ur marken, sprida över gräsmattan en månad innan maskros säsong. Inte sätta maten på nyligen planterat gräs eller blommor, som det att döda dem.