mynewspapers.net

Naturliga örter för att lugna Aggression i en katt

Naturliga örter för att lugna Aggression i en katt


Aggressivitet hos katter kan orsakas av stress, ångest, svartsjuka och andra externa faktorer. Det första steget för att lösa aggression ska alltid vara en titt på externa faktorer som kan ändras eller justeras. Efter dessa förändringar, naturliga örter kan erbjuda lugnande lösningar. Som något läkemedel har växtbaserade behandlingar biverkningar. Rådgör alltid med din veterinär innan du ger din katt någon typ av medicinsk behandling.

Kalott

Amerikanska kalott (Scutellaria lateriflora) är en ört som lugnar nervsystemet genom att införa anti-inflammatoriska och kramplösande medel i systemet. Detta minskar stress och retbarhet, två av de främsta orsakerna till aggression hos djur. Kalott har en historia av användning i traditionell kinesisk medicin och andra växtbaserade behandlingar som en relaxerande. Det bör inte förväxlas med kinesiska Skullcap (Scutellaria baicalensis) som är en annan ört används för att behandla andra sjukdomar som allergier och huvudvärk.

Kamomill

Kamomill (Anthemis nobilis) är en ört som är välkänd för sina lugnande egenskaper, ofta används i te för mänsklig konsumtion. Det kan också vara effektiva för irriterad eller retbara katter. Det är en vanlig ingrediens i många tillverkade sällskapsdjur naturläkemedel, inklusive schampon och rengöringsmedel, eftersom även dess doft kan ge en lugnande effekt.

Belladonna

Belladonna (Atropa belladonna L.) --kallas ibland "deadly nightshade"--är en potent ört, som dess vanliga Smeknamn skulle innebära. Örten innehåller aktiva ingredienser som har kramplösande egenskaper, därmed minska hjärtfrekvens och främja avslappning.

Tillverkas naturläkemedel

Vissa holistic sällskapsdjur hälsa företag tillverka produkter korrekt beteende problem i katter och hundar. Feliway är en syntetisk produkt som replikerar en felint feromon. Använda Feliway spray, kan du markera en miljö som säker, minska stress i en ny eller ändrad miljö. PetAlive Aggression formulan är en oral medicin som innehåller kalott, kamomill, Belladonna och andra naturliga ingredienser. Det främjar lugn och minskar aggressivitet.