mynewspapers.net

Naturliga eksem botemedel

Naturliga eksem botemedel


Att kontrollera eksem utbrott är en stor oro för eksem sjuka. Konventionella mediciner och krämer kan inte ge befrielse från de obekväma hud utbrott som tar lång tid att läka. Naturliga eksem botemedel kan inte bara lindra eksem utbrott, men de kan hjälpa kroppen avvärja framtida utbrott.

Identifiering

Eksem är icke-smittsam inflammation i huden. Klassificeras som en typ av dermatit, påverkar det epidermis genom att orsaka utslag och torr hud. Utbrott kan förekomma i olika delar av kroppen, om händer, armar och ansikte är de mest synliga platserna. Hud missfärgning förekommer vanligen som utslag läka i olika stadier. Eksem drabbade kan uppleva svullnad, blåsor, klåda, sprickbildning och blödningar av de drabbade huden.

Typer

Den vanligaste typen av eksem är atopiskt eksem, utslag som bildar på ansikte och armar och i hudveck bakom knäna och armbågarna, åtföljs av en obekväm klåda. Andra former av eksem inkluderar kontakteksem, som är en hud utbrott orsakade av allergi eller miljömässiga irriterande. Seborroiskt eksem, som är inflammation i huden i områdena runt talgkörtlar och kännetecknas av fjällning och rodnad, förekommer hos både vuxna och barn. Det finns också discoid eksem, definieras av mynt-formade eksem utbrott, och åderbråck eksem, orsakad av effekter av åderbråck.

Orsakar

Eksem kan orsakas av ett antal faktorer. Ärftlighet spelar en roll bland människor som också har astma och hösnuva. Kemikalier, lösningsmedel, rengöringsmedel och andra miljöfaktorer kan också orsaka eksem. Även brist på vitamin B6 och dålig blodcirkulation är kopplade till eksem utbrott.

Naturlig behandling

Naturliga eksem botemedel


Det finns många örter som erbjuder naturliga botemedel för eksem. Goldenseal rot, Pau d'arco, tea tree olja, kamomill, vallört, kamfer, muskot, sandelträ och blåbär bladen är bland de örter som ger naturliga eksem botemedel. Zink, linfrö, vitamin E, jättenattljusolja olja och haj brosk är också fördelaktigt i motverka effekterna av eksem. Kinesiska örter som erbjuder naturliga eksem botemedel inkluderar chan tui, ku shen, shi gao, fang feng och gan cao. Den mest effektiva naturliga eksem cure är dricka färsk grönsak och frukt juice och äta en hälsosam kost. Dricka färsk grönsaksjuice kommer att avgifta kroppen av de faktorer som orsakar eksem utbrott. Fyra uns av färska kvickrot juice, varannan dag, tar bort gifter från blodet. Kombinationer av grönsaker och frukter, varje dag, kommer att hjälpa din kropp läka inifrån, och du kommer se eksem gradvis gå bort.

Förebyggande/lösning

Naturliga sätt att behandla och bota eksem innebär att undvika kända hudirriterande. Undvik syntetiska kläder, parfymer, kemikalier, klor i vattnet och föroreningar i luften (med filter). Undvik mat retande ämnen, till exempel socker, mjölk och andra mejeriprodukter, konserveringsmedel, skaldjur, apelsiner, majs, ägg, jordnötter och sojaprodukter. Skydda huden från skav med hjälp av bra hudkrämer och hjälper kroppen ange ett tillstånd av healing genom att utföra avslappningsövningar och tänker lugnande tankar. Genom att använda naturliga eksem botemedel, hjälper du kroppen läka från denna svåra hud sjukdom.

Överväganden

Rådfråga din hudläkare för att få huden patch test analyseras för att avgöra vilken typ av eksem som du har. Söka läkarens råd om dina planer att använda naturläkemedel. I många fall, kan naturliga botemedel tillsammans med förebyggande åtgärder vara alla läkare ordinerar för att hålla eksem utbrott under kontroll. Denna diskussion med din hudläkare också låter dig veta vilka naturliga behandlingar håller med din hud, och vilka som ska undvika.