mynewspapers.net

Naturliga behandlingar för OCDOCD är tvångssyndrom, ett psykologiskt tillstånd som kännetecknas av svåra upplevelser av bilder och tankar som ständigt uppstår i sinnet. Dessa tankar är förhöjd av unreal kvaliteter eller överdrifter. För att ta itu med dessa tvångstankar, utveckla människor, som en försvarsmekanism att klara, tvång eller rättsakter fylld med regler för att bekämpa tankarna. Även om OCD orsaken är okänd, finns naturliga behandlingar för OCD alternativ till konventionella antidepressiva läkemedel. Dessa naturliga behandlingar fungerar på olika sätt att minska förekomsten av OCD incidenter. Vissa naturliga behandlingar för OCD diskuteras i denna artikel.

Inositol

Inositol, eller vitamin B8, ökar serotonin känslighet i kroppen. Det finns normalt i alla animaliska vävnader, som en del av cellernas membran, och det är särskilt närvarande i hjärnan och hjärtat. Inositol förbättrade OCD symptom i en dubbelblind studie. Det konstaterades att balanserade nivåer av Inositol har en positiv effekt på psykologiska och nerv förhållanden, som depression och tvångssyndrom. Inositol anses vara en av de naturliga behandlingarna för OCD. Inositol finns i tillägg form och finns naturligt i höga halter i dessa livsmedel: kål, limabönor, nötter, bananer, havre, jordnötter, russin, melass, vetegroddar och öljäst. Det finns även i lever, nötkött hjärtat och nötkött hjärnan.

Vitamin B12

Vitamin B12-brist har också hittats i fall av OCD. Vitamin B12 är kobalamin, ett viktigt näringsämne som är viktig för många biokemiska och fysiologiska processer, inklusive normala nervcellen verksamhet. Öka nivåerna av vitamin B12 i kroppen kan bidra till symtomen vid OCD avta. Vitamin B12 finns i tillägg form, och det som naturligt finns i animaliska produkter som ägg, mjölk, fisk, fjäderfä och kött.

Johannesört

Johannesört är studeras som en naturlig behandling för OCD. Det fungerar som ett antidepressivt läkemedel som påverkar serotonin nivåer i kroppen. Vissa studier har visat förbättringar i OCD efter användning av johannesört; andra studier var ofullständiga. Dock johannesört har en positiv effekt på Tvångssyndrom och är även i jämförelse med Prozac i dess effektivitet. Johannesört är en vild blomma och en perenn ört som är tillgängliga i tillägg och te.

5-HTP

En annan naturlig behandling som jämförs med Prozac är 5-HTP. 5-hyrdoxytryptophan, en aminosyra, fungerar som anslutningen mellan tryptofan och serotonin i hjärnan. Dåliga kostvanor, brist på ordentlig sömn och stress är några faktorer som påverkar hjärnans nivåer av serotonin. Eftersom låga nivåer av serotonin har en anslutning till OCD, genom att lägga till 5-HTP till kosten, kan dessa serotonin nivåer stiga, därmed balansera symtomen vid OCD. 5-HTP är tillgänglig i tillägg form.

rTMS

Repetitiva transkraniell magnetisk stimulering, eller rTMS, är en icke-invasiv teknik som stimulerar hjärnbarken med hjälp av magneter antingen upphetsad eller hämmade som en hjärna terapi för neurologiska sjukdomar. För OCD, det orsakar minskad incidens av tvångsmässigt beteende, och det hjälper personens totala mentala tillstånd. Magnetterapi har många positiva resultat; dess effekt som en naturlig behandling för OCD är dock fortfarande under forskning.

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga, som är ett Sanskrit term för ringlande, har haft rapporterade effekter på OCD. Det handlar om att överbrygga mellan kroppen och sinnet genom yoga övertygelser och tekniker. Det orsakar en lugnande verkan på sinnet och kroppen, samt en medvetenhet om den sinnesstämning. Denna typ av yoga har rekommenderats som en naturlig behandling för OCD. Föreskrivna religiösa böner och meditation kan dock också ha liknande lugnande effekter på symtom på OCD.

Varning

Även naturliga behandlingar för OCD kan ha positiva effekter, kan örter och kosttillskott interagera med varandra samt med andra förskrivna läkemedel för villkoret. Diskutera med din sjukvårdspersonal som en naturlig hälsaspecialist, de naturliga behandlingarna för OCD för att förstora. De kommer att informera dig om vilka som är säkra och vilka som inte är säkra för ditt hälsotillstånd. Det har förekommit fall där människor själv föreskrivs en naturlig behandling, och det korrigeras inte bara bristen, men det tog också upp nivåerna långt över det normala, som orsakade en annan uppsättning hälsoproblem till följd av kombinationen.