mynewspapers.net

Naturlig loppa repellent för människor

Naturlig loppa repellent för människor


Loppor är små parasiter som livnär sig på blod, både människor och djur. För att hålla dig själv och ditt hem gratis av loppor, kan du använda någon av många kemiska kontroller finns till salu. Du kan också använda naturlig loppa repellent för att skydda dig.

Inomhus

För att hålla loppor ur ditt hem, kan du använda naturliga produkter runt golvlister och startpunkter av ditt hus. Lösningar av orange olja, eukalyptusolja, eller borsyra kommer att avvärja loppor och hålla ditt hem pest free, enligt boken "Din antog hund," av Shelley Frost och Katerina Lorenzatos Makris (2007).

Utomhus

När du är utanför, kan du använda vanliga växter som innehåller pyrethrin för att avvärja loppor. Bladen på en liten luren anläggning innehåller olja som är giftigt. Juice finns i den gemensamma renfana och i vild purjolök håller loppor långt ifrån dig. Krossa bladen och blommorna av växterna i dina händer tills du har en blöt pasta och sedan tillämpa den på utsatta områden av huden.

Överväganden

Vegetabiliska oljor är en naturlig loppa repellent, är de inte helt säker. Den gemensamma Renfana är giftiga för djur om ätas, så var försiktig om du använder det runt barn eller husdjur, enligt boken "Praktiska utomhus överlevnad," av Len McDougall (2008).