mynewspapers.net

Naturläkemedel för sköldkörtelproblem hos hundarHypotyreos är ett tillstånd där en hunds sköldkörteln, på grund av åldrande eller inflammation, fungerar felaktigt. Associerade symtom är viktökning, letargi, håravfall, förstoppning, anemi beslag och markerade beteendeförändringar. I kombination med en hälsosam kost och rätt träning, naturliga naturläkemedel som kelp, erbjuder ginsengroten och astragalus rot en säker, nonaddictive alternativ till konventionella läkemedel vid behandling av sköldkörtelproblem hos hundar.

Kelp

Kelp, fiberrika hav grönsaker med antitumöreffekt, antiinflammatoriska och antireumatiska kvaliteter har varit känt att effektivt behandla sköldkörtelproblem. Det är ett utmärkt val för rengöring en hunds mag-tarmkanalen samtidigt reglera sköldkörteln glandular systemet.

Ginsengroten

Känd för sina läkande egenskaper, ginsengroten reglerar hundens blodsocker, vårdavdelningar av infektion, stimulerar aptiten och behandlar säkert andra symptom i samband med hypotyreos som depression och nerv sjukdomar.

Astragalus rot

Välkända som ett botemedel för återuppliva det endokrina systemet, astragalus rot är viktigt för hundar som har genomgått cytostatika på grund av sköldkörtelproblem. Förutom att öka hundens immunförsvar, astragalus fungerar som en anti-inflammatorisk och hjälper till att reglera blodtryck och blodsocker.