mynewspapers.net

Naturell yoghurt kan göras till majonnäs?

Naturell yoghurt kan göras till majonnäs?


Vanlig yoghurt kan göras till låg fetthalt majonnäs med yoghurt i stället för ägg i en majonnäs recept. Om du tittar din kalorier eller kolesterol, kan vanlig yoghurt-baserade majonnäs vara en hälsosam alternativa krydda till vanlig majonnäs.

Naturell grekisk yoghurt

Vanlig grekisk yoghurt är bäst för att göra majonnäs eftersom den är tjock och har en låg vattenhalt. Grekisk yoghurt skapar en rik och krämig majonnäs när det blandas med en matsked olja och en tesked dijonsenap.

Vanlig fransk yoghurt

Även känd som vaniljsås eller schweiziska yoghurt, är fransk yoghurt förtjockad med olika ingredienser som agar, guarkärnmjöl, karragenan och gelatin. Fransk yoghurt gör majonnäs med en rik och krämig konsistens. För att göra majonnäs, Välj fransk yoghurt utan tillsatt socker.

Vanlig Nonfat yoghurt

Den mest vattnig konsistens och minst kostsamma, vanligt nonfat yoghurt kan användas att göra majonnäs när dräneras genom en sil fodrad med finmaskigt muslin eller tråd. Dränering tar bort överflödig vätska i vanlig nonfat yoghurt. När avrunna, vanligt nonfat yoghurt kan införlivas med en yoghurt-baserade majonnäs recept.