mynewspapers.net

Närvarande idéer för 18: e födelsedag

Närvarande idéer för 18: e födelsedag


Den 18: e födelsedagen är en symbol för mognad och en tid för kommande ålder. I USA, de flesta unga vuxna kommer att ta examen gymnasiet under sina 18 år. Några blir chef hemifrån att gå på college medan andra kommer att gå rakt in i en karriär. Hursomhelst, är en 18: e födelsedag en hyllning till självständighet och mognad. Fira din älskade sin 18-årsdag med en trevlig, praktisk gåva.

Botten låda

Om din ung vuxen kommer att flytta hemifrån snart, antingen för college eller till sin egen lägenhet, behöver han några grundläggande förnödenheter. Fyll en "hopp bröst" med nödvändiga objekt. Självklart, detta varierar något beroende på situationen. College-bundna 18-åringar, exempelvis kan kräva tillförsel för studentrummet liv. Fyll en plast tote med en dusch caddie, flip-flops, några handdukar, en liten soptunna och några favorit snacks. Några college sovsalar kan små apparater som mikrovågsugn och kaffebryggare. Om din gåva mottagare inte kurs på college, överväga vad de skulle behöva för sin egen lägenhet. Bestick, tallrikar, små apparater, överkast och andra väsentligheter göra praktiska presenter.

Familjens minnessaker

Unga vuxna kan ta för givet det många deras vårdnadshavare gör för att dekorera hemmet. Köpa tavelramar för att fylla med favorit familj foton så din 18-åring kommer inte att behöva leva med kala väggar. Fotoalbum, digital foto stommen eller familj klippböcker tjäna samma syfte. Om din ung vuxen har en favorit dekorativa småsak från ditt hem, du passerar det.

Automotive leveranser

Även om många tonåringar börjar köra när de är 16, kan ekonomiska påfrestningar betyda de inte har bilar av deras egna förrän någon gång runt deras 18-årsdag. Överväg skänka ett fordons säkerhet leverans kit. Köp en förpaketerad kit eller designa en egen. Omfatta essentials som akut blinkers, nödraketer, hoppa leads och nödvändiga verktyg för att byta ett däck. Inkludera en lokal färdplan och en lista över akuta telefonnummer. Överväga att starta en Vägassistans konto i hennes namn.