mynewspapers.net

Namn Tag hantverk idéerMånga händelser som barnen går kräver användning av namnetiketter. Det är svårt för lärare och andra vuxna att komma ihåg namnen på alla barn inom bara några dagar. Namnetiketter hjälpa barn lära sig varandras namn och hjälpa vuxna kommunicera med barn. Bara för att namnbrickor är nödvändigt betyder inte att de måste vara fult eller utilitaristiska. Aktivera namntag att göra till ett hantverk som barn kan delta i att göra Taggar ett uttryck för varje barns kreativitet och personlighet.

Alfabetet Pins

Köpa brev pärlor med ett hål genom mitten av pärla, snarare än upptill och nedtill. Att barn till sträng pärlor till stora säkerhetsnålar. Barnen kan också lägga till ytterligare pärlor, till exempel regelbunden färgade pärlor eller formade pärlor att göra namn stiften mer intressant. Limma pärlor tillsammans och nålen så att de inte glider av PIN-koden och gå vilse. Barnen kan sedan fästa namnbrickor till sina kläder.

Foam bokstäver

Ge varje barn en vanlig plast namnbricka. Förse barnen med en mängd skum bokstäver och andra former. Har barnen limma skum bokstäverna på framsidan av märken att göra deras namn. Barnen kan också lägga något personligt till märket också, som en av deras favorit figurer eller aktiviteter. Förse barn med andra embellishing föremål som fjädrar, paljetter, pärlor och glitter för att göra varje namnbricka passar personligheten av dess maker.

Krympa konst

Skär shrink-art ark i namnbrickor tre gånger större än önskad färdig storlek. Förse barn med färgade pennor att dekorera märken för att förvandla dem till namnbrickor. Ge barnen stenciler att hjälpa standardbrev och bilder för taggarna namn. Se till att barnen vet att de bör göra allt minst dubbelt så stor som de vill att det ska vara när den är klar. Grädda krympa konsten i ugnen. Limma ett namn etiketten stift på baksidan av varje tagg när den svalnar.

Namn halsband

Borra ett hål i toppen av flera trä skivor, en för varje barn. Göra stor nog att passa en robust sladd genom hålet. Förse barn med markörer eller färg för att dekorera deras skivor. Efter dekoration och torkning, bör en vuxen skriva barnets namn på varje skiva med en permanent spritpenna. Att gå en robust sladd genom hålet så barnen kan bära namn halsband i hela händelsen och när de återvänder hem.