mynewspapers.net

Nalle på Puh plantskola idéer för tvillingar

Nalle på Puh plantskola idéer för tvillingar


Dekorera en baby plantskola för tvillingar skylta de oskyldiga charm och sötma som Nalle Puh och hans vänner visar. Detta tema fungerar bra för tvillingpojkar, flickor och en pojke och en flicka på grund av det breda spektrumet av färger sett på karaktärerna. Bestämma om du vill dekorera med klassisk Nalle Puh och vänner eller de nya färgglada seriefigurer sett i modern Puh bära karikatyrerna.

Dubbel Honeypots

Anlita en konstnär att måla en klassisk eller modern Nalle Puh väggmålning på en av de större väggarna. Muralmålningen kan inkludera en skog scen tillsammans med Nalle Puh och hans vänner. Se bara till att han har två stora honeypots med varje barns namn tryckt på deras individuella potten. Puh håll en av krukorna medan en annan pott sitter bredvid honom, eller du kan placera krukorna i slumpmässiga områden.

Dubbla Decor

Design en Puh rum som innehåller ett objekt för varje barn. Till exempel, två par uppstoppade djur i rummet. Du kan justera en tvilling djur längs toppen av hans byrå och sätta andra djur på den andra tvillingen dresser. Inkludera två Puh Björn tavelramar i rummet med ett foto på varje tvilling i enskilda ramar. Köpa matchande sängkläder och andra Puh Björn tillbehör för att dra allt tillsammans.

Puh bära brev stavning ordet Tvillingarna

Köpa Nalle Puh bokstäver för att stava orden "Tvillingar". Dessa brev är inredda med en keramisk Puh Björn och hans vänner. Luren bokstäver på väggen av spjälsängar eller var som helst i rummet. Du kan hitta dessa brev online eller på vissa varuhus. Föräldrar använda ofta bokstäverna för att stava barnets namn, men i detta fall stava ordet "tvillingar" eller båda Tvillingarna namn om du vill.

Porträtt

Hitta stora 8-av-10 Nalle Puh tavelramar att hänga upp porträtt av din nyfödda tvillingar. Hänga upp en eller två bilder på Tvillingarna tillsammans som spädbarn. Du har deras första nyfödda bilderna tillsammans eller visa upp äldre bilder på Tvillingarna. Ändra bilden inuti ramen med jämna mellanrum om du vill.