mynewspapers.net

Nail Salon Interior designidéer

Nail Salon Interior designidéer


Att få en manikyr eller pedikyr på en salong är en lyx som ofta får skära i svåra ekonomiska tider. En välkomnande och elegant interiör är dock ett sätt att få kunder att fortsätta att splurge på denna flathet. Janet D'Angelo förklarar i sin bok, "Spa Business strategier: en Plan företagsframgång" som mjuka feminina färger och design brukade vara standardprotokoll. Dock skiftar spa och salongerna i dag mot varmare och djärvare design. Nail salon salonger har mer utrymme än någonsin att skapa en inbjudande interiör.

Sten motverka toppar

Dem att få sina naglar målade spendera gott om tid stirrade på sina händer och följaktligen counter. Uppgradera och installera bänkskivor i granit, marmor och travertin. Välj en mjuk färg i vitt, svart, beige eller tan.

Glas-blåst lampor

Lysrör är vanliga i spik salonger, men de gör lite för att belysa nagellack färg och arbete som utförs av teknikern. Enskilda belysning ovanför varje arbetsplats gör kunden känner att hon har en intim plats tillägnad sin erfarenhet. Därför håll overhead ljus skapa detta personliga utrymme och installera glas-blåst lampor direkt ovanför arbetsstationerna. Belysa den mot rymden direkt där händerna är placerade för att ge ytterligare belysning för teknikerna. Välj glas-blåst lamporna virvlade med röda, orange och gult. Bara att välja ljusa färger om resten av salongen är utformad i grundläggande färgerna svart, vit, beige eller tan.

Trä nagellack skåp

Kunder spenderar gott om tid stirrade på nagellack racket att välja den perfekta färgen, men ändå lite uppmärksamhet är placerad på utformningen av detta utrymme. Göra de nagellack Visa attraktiva genom att välja mörka trä rack. Skapa en utsmyckade träram runt rack för att skapa illusionen av ett skåp. Skapa sedan skåpet "dörrar" som sticker ut från ramen: installera filigran-snidade trädörrar eller använda glas.

Blommor

Gör utrymmet mer feminin med användning av blommor. Placera en orkidé anläggning i receptionen och på varje arbetsplats. Om att upprätthålla färska blommor är för dyrt, välja en färgstark tropisk växt som en paradisfågeln eller ananasväxter. Plats fred liljor i nail salons för att kompensera lukten av giftiga kemikalier. Jon Carloftis, författare till boken "bortom fönsterbrädan: lägga stil till ditt hem med krukväxter skönhet."

Wall Decor

Väggar, underskattas ofta och målade en steril vit, vända inbjudande och rika färger som mörka tan accentueras av choklad eller rödbrunt. Placera alla affischer i en trä eller glas ram och, helst, placera ett överljus direkt på bilden. Välj bilder på stadens silhuett, blommor eller andra neutrala bilder. Aldrig hänga affischer utan ram och ta bort alla solskadad bilder från området.

Väntar på området

Häng en mörk plommon gardin bakom incheckningsdisk att ge illusionen av salong som ett exklusivt område. Låt folk på gatan se bilden av en elegant trä skrivbord, bukett av blommor, ett glas-blåst ljus ovanför och en lila gardin bakgrund. Låt den receptionen skötaren hälsar varje inkommande kund och placerar dem som man vill på en restaurang. Välj bekväma, rymliga och stilfulla möbler för väntrum, kanske äggformade retro stolar eller knäckt skinnsoffor. Plats reklammaterial som ett häfte med spik stilar och mönster på tabellen väntrum.