mynewspapers.net

Nackdelen med bärbara Mini-kylskåp

Nackdelen med bärbara Mini-kylskåp


Bärbara Mini-kylskåp är det 21-talets alternativet till picknick kylare och Thermos flaskor. En liten, fem pund låda med formen av en normalstor kylskåp, bärbara Mini-kylskåp har både fördelar och nackdelar.

Funktioner

Mini portable kylskåp är en mindre, smidigare version av den traditionella picknicken svalare. Det bärbara mini-kylskåpet tillåter mindre röra, som det behövs ingen is förpackningar, och kylen kan anslutas till bilens 12-volts eluttag. Med mått så liten som 7-av-9-av-9 inches, Mini-kylskåp är vanligtvis mindre än fem pounds i vikt och kommer med en lätt-till-transport handtag. Många modeller har ett kylskåp-liknande handtag samt.

Utrymme

Det finns tre huvudsakliga nackdelar bärbara Mini-kylskåp. Först är utrymme. Bärbar Mini kylskåp har tillräckligt med utrymme för sex wide-hals nappflaskor, men kan inte hålla en 2-liters flaska läsk.

Frysta objekt

Till skillnad från stillastående minikylskåp som oftast har liten frys sektioner, har bärbara mini-kylskåp inte kapacitet att hålla objekt frysta. Någon fryst mat eller vätska kommer så småningom Tina om den förvaras i bärbara Mini-kylskåp i mer än en timme. Frysta artiklar kräver en temperatur på-17.8 grader C eller lägre. Bärbara mini-kylskåp får inte kallare än 5,56 grader Celsius.

Temperaturen

Medan de flesta bärbara mini-kylskåp hävdar att de har en temperatur på 5,56 till 7.22 grader Celsius, är denna temperatur fortfarande fem till sex grader högre än vanliga kylskåp, vilket gör dem inte lika kallt som de borde vara. Märken, är bärbara Mini-kylskåp utformad bo kallt i sex till åtta timmar. Under den tiden börjar kylen att värma upp. Temperaturförändring kan leda till skämd mat och drycker. Mini-kylskåp är inte bra för långtidsförvaring.

Pris

Bärbar minikylskåp kan vara dyra. Varierar i pris från £26-£58, enligt Amazon.com, är vissa märken över £65. Den Bebe ljud Bebe-MF104 bärbar Mini-kylskåp, en av de mer populära märkena, är noterat på £31.10. Med tanke på att ett litet kylskåp är något som du får bara använda ibland, spendera nära £32 eller mer kanske inte värt investeringen.